Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Massage Boutique


GRAVENSTRAAT 22,
1012 NM AMSTERDAM

020 3300662

booking@massage-boutique.nl

 

 

PRIJSLIJST:

Prijslijst-massage boutique
massage-boutique-logo massage-boutique-3 massage-boutique-2 massage-boutique7 massage-boutique4 massage-boutique5 massage-boutique3

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 14:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00


Voor meer info zie: www.massage-boutique.nl


A TRANQUIL OASIS IN THE HEART OF THE CITY

Het is je vast niet ontgaan dat het tempo waarin wij leven afgelopen jaren behoorlijk is opgeschroefd. We zijn druk met van alles en nog wat en proberen aan de hoge standaard van de huidige maatschappij te voldoen. Hierdoor zijn wij ons een stuk minder bewust van de signalen die het lichaam ons geeft. Massages kunnen je helpen focussen, tot rust te komen of juiste ruimte te creëren om te voelen en te ervaren. Op lichamelijk gebied is een massagebehandeling erop gericht de doorbloeding te stimuleren, de spierspanning te verminderen/versterken en het zenuwstelsel weer in balans te brengen. Maar ook op geestelijk gebied kan een massage veranderingen teweeg brengen, waardoor je na afloop meer rust en ruimte zal ervaren.

Een massage is in principe voor iedereen geschikt, met of zonder klachten. Voor specifieke klachten is het altijd raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Dus, gun jezelf af en toe een moment van ontspanning; een cadeau voor jezelf. Luister naar je lichaam en ontdek wat ontspannende massage voor je kan doen.

MEET US

Marie-Jose
Ik ben Marie-José van Steenderen. Na het afronden van mijn studie aan de dansacademie ben ik 18 jaar werkzaam geweest als professioneel danseres bij televisieprogramma's van John de Mol producties. Op zoek naar avontuur ben ik hierna naar het buitenland vertrokken waar ik tien jaar in Frankrijk, China en Italië heb gewoond, gedanst en les heb gegeven. Na deze fantastische periode ben ik in aanraking gekomen met de wereld van wellness en ik ben heel blij dat ik hier mijn nieuwe passies, massage en yoga heb morgen ontdekken. Afgelopen jaren heb ik al freelance masseuse in luxe hotels als The Dylan en het College hotel gewerkt. Ook heb ik ervaring in verschillende wellness spa’s waaronder Sento Spa, Healthclub en Akasha Spa opgedaan. Onder het motto ‘Ik ben zo goed als mijn laatste massage’ begin in met veel positieve energie aan dit nieuwe avontuur en ik hoop jullie allemaal snel te zien in de MASSAGE BOUTIQUE!

TREATMENTS

Het menselijk lichaam telt meer dan 600 spieren. Samen zijn deze goed voor ruim 60% van je lichaamsgewicht. Jammergenoeg gaan we lang niet altijd evengoed met ze om. Wij van Massage Boutique zijn ervaren professionals en gaan met jou graag de uitdaging aan om jouw spierweefsel weer in topconditie te krijgen!

Alles wat je op je op je huid smeert wordt vrijwel direct opgenomen in je bloedbaan. Om deze reden werken wij uitsluitend met biologische producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Van behandelingen met deze hoogwaardige producten krijg je niet alleen een zijdezachte huid, ook vocht, voedingstoffen en vitaminen worden beter opgenomen.

Een gezonde huid werkt twee kanten op. Een massage helpt je huid hierbij, door de huid te laten ‘ademen’. Massage Boutique geeft je dus een stralende huid vol energie!

Kom langs voor een heerlijk ontspannende voet-scrub met verse lavendel of een deep-tissue behandeling met citroengras voor een goede doorbloeding. Onze huisgemaakte sheabutter van rozemarijn en eucalyptus helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen en geeft je nieuwe energie. Butter met jasmijn en sinaasappel vecht tegen stressgevoelens en geeft je zelfvertrouwen een boost. Ook bevorderen deze ingrediënten de concentratie en creativiteit.

Voel je dus niet alleen beter maar geef je lijf een échte oppepper bij Massage Boutique! Bezoek onze verfrissend kalme salon in harte Amsterdam en wij beloven je dat je als een tevreden mens de deur uit loopt.