Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Booker
Werkzaamheden:
Als Salon B booker ben je de eerste contactpersoon voor onze gasten. Je bent dus verantwoordelijk voor een ultieme beleving van het eerste contact met Salon B. Telefonisch plan je de afspraken in met gasten en beantwoord je hun vragen.

Wie ben jij?
Je hebt een passie voor mensen en gastvrijheid en weet deze over te brengen in een telefonisch gesprek. Daarnaast zie jij de mogelijkheden om de planning voor de haarstylisten zo efficiënt mogelijk te organiseren. Je bent leergierig en neemt actief deel aan trainingen die worden aangeboden om jouw kundigheid en passie te optimaliseren. Doordat jij de gasten een fantastische ervaring geeft tijdens hun eerste gesprek met ons, draag je bij aan het succes van Salon B.

Wat vragen we van je:
Een booker is secuur, flexibel, communicatief sterk, representatief, gestructureerd, resultaatgericht, efficiënt, planmatig en organisatorisch sterk. Verder heb je een duidelijke en prettige telefoonstem en spreek je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.
Ervaring in de kappersbranche is een pre.

Locatie 
Bookers werken zowel op ons hoofdkantoor in Amsterdam als thuis, waarbij de booker gebruik maakt van een eigen laptop.

Interesse?
Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.


Open Sollicitatie
Herken jij jezelf in dit profiel, maar zijn er momenteel geen openstaande vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief tav. Lois naar lois.leussink@salonb.nl onder vermelding van Open Sollicitatie Booker