Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Booker (Parttime)



 

Werkzaamheden:
Als Salon B booker kom jij vaak als eerste in contact met een nieuwe klant van Salon B en ben jij verantwoordelijk voor de allereerste indruk en beleving. Daarom vinden we het bij Salon B belangrijk dat dit zo persoonlijk mogelijk is voor een klant, waarbij je ze zo vriendelijk mogelijk te woord staat. Telefonisch plan je de afspraken in en beantwoord je eventuele vragen. 
 
Wie ben jij?
Je hebt een passie voor mensen en gastvrijheid en weet deze over te brengen in een telefonisch gesprek. Daarnaast zie jij de mogelijkheden om de planning voor de haarstylisten zo efficiënt mogelijk te organiseren. Je bent leergierig en neemt actief deel aan trainingen die worden aangeboden om jouw kundigheid en passie te optimaliseren. Doordat jij de gasten een fantastische ervaring geeft tijdens hun eerste gesprek met ons, draag je bij aan het succes van Salon B.
 
Wat vragen we van je:
Een booker is secuur, flexibel, communicatief sterk, representatief, gestructureerd, resultaatgericht, efficiënt, planmatig en organisatorisch sterk. Verder heb je een duidelijke en prettige telefoonstem en spreek je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Je vindt het leuk om ‘s avonds en in het weekend te werken.
En daarnaast vinden we het natuurlijk fijn als je een gezellige collega bent!
 
Ervaring in de kappersbranche is een pre. 
 
Locatie:
Bookers werken tijdens kantooruren op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Buiten kantooruren (in de avond en zaterdag) werk je thuis.
 
Wat bieden wij:
Momenteel hebben we geen openstaande vacature.
 
Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel, maar zijn er momenteel geen openstaande vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief tav.Lois naar lois.leussink@salonb.nl onder vermelding van Open sollicitatie Booker (Parttime)