Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Marketing medewerker

Ben jij een communicatietalent en wil jij meewerken aan het bouwen van een sterk merk binnen de haar- en beautybranche waar de ervaring van de klant altijd voorop staat? Dan is dit the job for you

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve, flexibele en gemotiveerde collega om ons marketingteam te versterken.

Je biedt ondersteuning op het gebeid van content marketing. Waaronder met het creëren van aansprekende schriftelijke en visuele content (voor zowel offline als online) o.a. voor onze website, blog, social media, email en printwerk.
Ook schrijf je berichten in onze interne communicatie app.

Daarnaast ben je het eerste contact- en aanspreekpunt voor social influencers. Je bent betrokken bij het organiseren van verschillende projecten, fotoshoots en events. Je denkt mee aan het versterken van de salonbeleving voor de klant.

Maar je bent vooral een people person en dit komt ten goede in jouw rol als contactpersoon voor de Salon B haarstylisten op het gebied van personal marketing, lokale evenementen en samenwerkingen.

In deze functie is het belangrijk dat je natural ‘tone of voice’ bij onze brand aansluit en dat je deze ook makkelijk op papier krijgt. Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan je schrijftalent in plaats van de werkervaring die je hebt. Sollicitanten met kennis van Adobe Photoshop/Indesign hebben een pre. Heb je talent voor vormgeving, dan is er de mogelijkheid om in overleg je takenlijst uit te breiden met design opdrachten.

P.S.: We ontvangen graag een informele motivatiebrief, waarin je jouw natuurlijke schrijfstijl laat zien. Links naar online voorbeelden van je werk zijn ook handig!

Locatie:
Amersfoort en Amsterdam

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Penny Slaney -  penny@salonb.nl