Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Utrecht


MINREBROEDERSTRAAT 13,
3512GS UTRECHT

030 3039716


utrecht@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
Salon-B-Utrecht-advice-zone Salon-B-Utrecht-colour-zone Salon-B-Utrecht-colour-zone-2 Salon-B-Utrecht--colour-lounge Salon-B-Utrecht-blow-dry-bar Salon-B-Utrecht-kapper Salon-B-Utrecht-shine-zone -salon-b-utrecht

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


LET OP: Op deze locatie kan je alléén pinnen.

 


HAARSTYLISTEN:


Esther


Esther van de Weerd
Haarstylist, Salon B Utrecht

Waar ik blij van word...
Vrolijke en gezellige mensen! Lang haar, gekruld haar, föhnen (vooral lang haar), highlighten, healthy hair, feestjes, muziek, reizen en de zon.

Mijn specialiteiten zijn....
Gekruld haar, healthy hair, advies over haar geven, föhnen, lang haar, kort haar, haar verven op een natuurlijke manier en met een twist, een bob knippen en highlighten.

Waar ik trots op ben...
Ik ben ontzettend trots op mijn eigen onderneming als haarstyliste bij Salon B en op mijn leuke collega's! Als ik iemand blij heb gemaakt met zijn/haar haar ben ik ook ontzettend trots en blij!

Wat mij inspireert....
Wanneer ik op een terras zit kijk ik altijd naar de mensen om mij heen en dat vind ik ontzettend inspiratievol! Ook wanneer ik op reis ben zijn de mensen om mij heen een inspiratie. Daarnaast kan ik op Pinterest, Instagram, televisie en uit tijdschriften en series ook veel inspiratie opdoen. 

Find me on instagram: https://www.instagram.com/esther_hairstylist/

 


Eva

Eva Wolters
Haarstylist Salon B, Utrecht


Wat mij inspireert…
Ik kan door van alles geïnspireerd raken. Mensen op straat en om mij heen, Pinterest, kleuren & texturen in de natuur, in kleding, in kunst, in haar en mensen met passie voor wat ze doen.

Waar ik blij van word...
Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van kleine dingen, zonnestralen, ijsjes, een wandeling door de natuur en natuurlijk mooi haar maken. Ik vind het fijn om een totaal advies te geven voor een compleet eind plaatje. Knippen, kleuren, verzorging en styling. Een kleur die de coupe versterkt, verzorging voor de kwaliteit van het haar en de juiste producten om thuis hetzelfde resultaat te creëren. Een blije klant is een blije haarstylist.

Waar ik trots op ben…
Ik ben ontzettend trots dat ik ervoor heb gekozen om iets te gaan doen wat ik echt leuk vind! Ik haal nu zoveel energie uit mijn werk en ben ontzettend blij dat ik nu hier bij Salon B sta!
 

 Find me on instagram: https://www.instagram.com/evawolters_/
 

.
 


Iris

Iris van der Heijden
Haarstylist Salon B, Utrecht

Wat mij inspireert… 
Ik ben een echte fashion freak. Ik laat me voortdurend inspireren door wat er om me heen gebeurt. Daarnaast volg ik veel fashion bloggers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in modeland.
 
Mijn passie is...
Mooi haar maken dat gericht is op de laatste trends, maar wel met een rauw randje. Zodat ik het haar eigen kan maken bij jouw persoonlijkheid. Het daagt me uit om in de advice zone te kijken naar wat voor persoon er in mijn stoel zit en daar passend haar bij te maken, zodat jij helemaal blij de deur uit kan gaan.
 
Mijn favoriete plek… 
De colour zone.. Lekker creatief bezig zijn met kleur. Jou het gevoel geven van nieuw haar met een kleine of juist grote verandering. 
 

Foto: Eindopdracht 'The Complete Hairstylist' opleiding, B academy


Liv

Liv van den Boogaard
Haarstylist, Salon B Utrecht

Waar ik blij van word…
Ik word heel erg blij van mooi haar maken wat echt bij diegene past! En van gezellige mensen om mij heen, dat maakt mijn dag helemaal goed.

Mijn favoriete plek…
Ik heb eigenlijk 2 favoriete plekken: de Shine Zone, omdat je daar helemaal zen van wordt en de Colour Zone, omdat je daar los kunt gaan met je creatieve brein!

Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd…
Het liefst ben ik in mijn vrije tijd bezig met inspiratie opdoen van Pinterest of  ik haal mijn inspiratie uit de natuur, als ik bijvoorbeeld samen met mijn hond een lange wandeling maak. En daarnaast sport ik ook graag.
 


Nicky


Nicky van Dijk
Haarstylist Salon B, Utrecht
 


Regina

Regina Verheijen
Haarstylist Salon B Utrecht


Wat inspireert mij…
Sterke, nieuwsgierige en mooie mensen inspireren mij. Mensen die zichzelf durven te zijn en hun dromen achterna gaan. Maar ook verre reizen inspireren mij: het ontdekken van nieuwe landen, culturen en stijlen. Om vervolgens terug te komen met nieuwe ideeën, verhalen en herinneringen.

Waar ik blij van word…
Jouw glimlach wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt, nadat je bij mij in de stoel hebt gezeten! Ik maak mijn klanten extra blij door ze persoonlijke styling- en verzorgingstips mee te geven voor thuis. Ook word ik blij van mooi, gezond en glanzend haar.

Waar ik trots op ben…
Dat ik de keuze heb durven te maken om te gaan voor dat wat ik echt wil in het leven en dat nu elke dag mag doen. Ik ga iedere dag met veel passie naar een plek waar ik, door creatief te zijn, mensen een wauw-gevoel kan geven. Dat is toch cool!

Find me on instagram: https://www.instagram.com/reginaverheijen_/

 

 

 

 


Relinde

Relinde Zwaan
Haarstylist Salon B, Utrecht

Waar ik blij van word…
Van mooi haar kleuren, knippen, verzorgen en stylen, zodat het perfect bij een persoon past. Ik krijg een kick als het totaalplaatje klopt! Ik word ook blij van mijn collega’s waar ik mee samenwerk in de salon en de goede band die we met elkaar hebben.
 
Waar ik trots op ben…
Ik ben trots op de enorme groei die ik heb doorgemaakt in de afgelopen jaren als haarstyliste. Die groei heeft mij gebracht naar waar ik nu ben op jonge leeftijd: zelfstandig haarstyliste bij Salon B!
 
Mijn favoriete plek…
In de salon kom ik graag in de Shine Zone, dé plek voor een moment ontspanning. Met top ingrediënten die ervoor zorgen dat ik er blij van word: gedimde lichten, brandende kaarsjes, een fijne hoofdhuidmassage en verzorgd haar als resultaat!
 
Mijn specialiteiten zijn… 
Healthy hair en a unique customized hair colour. Ik kijk naar wie jij bent als persoon en maak een speciaal kleurrecept gebaseerd op jouw smaak en wat jou het allermooiste staat. Ik voel goed aan wat bij je past, en maak ‘in the flow’ een unieke samenstelling van kleuren en tinten. Ik hoop dat je mij als kleurexpert vertrouwt!    

 Find me on instagram: https://www.instagram.com/relinde.zwaan

Sabrina

Sabrina van Dee
Haarstylist Salon B Utrecht

Mijn passie is…
Het WOW-effect creëren in jouw coupe. 

Waar ik blij van word…
Levenslustige mensen met een positieve vibe.

Waar ik trots op ben…
Ik ben trots op mijn plek binnen dit super toffe bedrijf waar ik elke dag van mijn passie mag genieten.

Mijn specialiteiten zijn…
Een coupe maken die bij jou past en die jou versterkt. Ook vind ik het super leuk om te highlighten en op die manier meer dimensie en diepte aan een coupe te geven. En natuurlijk een passend verzorg- en stylingadvies geven, waardoor je ook thuis optimaal van je coupe kunt genieten. 

Find me on instagram: https://www.instagram.com/sabrina_salonb/