Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Bliss, Amsterdam Centrum

Schoonheidsalon gevestigd binnen Salon B


GRAVENSTRAAT 22, AMSTERDAM CENTRUM

020 3300662 of 0657545555

info@blissamsterdam.nl

PRIJSLIJST:

Prijslijst-B-Bliss
Bliss

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

 

Voor meer info zie: www.blissamsterdam.nl


Bliss Amsterdam is een jong bedrijf dat sinds maart 2016 gevestigd is in Salon B, Amsterdam Centrum.
 
Deborah en Menaar zijn twee jonge meiden die met passie en liefde het vak Schoonheidsverzorging uitoefenen. Hier kunt u niet alleen terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling, maar ook voor prachtige wimperextensions, strakke wenkbrauwen en een gladde huid!
 
Bliss Amsterdam staat voor aandacht, zorg en exclusiviteit.
 
NEODERMA
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd.
 
De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.
 
WIMPEREXTENSIONS
Nooit meer lang voor de spiegel staan, geen last van uitgelopen mascara. Bliss Amsterdam is gespecialiseerd in het zetten van de wimperextensions.
Wilt u een natuurlijke look of juist een glamorous look? Alles is mogelijk en bespreekbaar bij Bliss Amsterdam. Hier kunt u terecht voor de One by one wimperextensions of voor de 3D volume wimperextensions
 
BODYSUGARING
Body Sugaring (ontharen met behulp van suikerpasta) is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt het overal op toepassen: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en de methode is geschikt voor alle huidtypen. Bovendien werkt het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk
 
THREADING (Oosters epileren)
Mooie, strakke wenkbrauwen dmv een touwtje! Door deze oosterse manier van epileren, worden zelfs alle donshaartjes verwijderd waardoor de wenkbrauwen perfect geshaped kunnen worden.