Facebook
Facebook

Salon B Alkmaar


KANAALKADE 16B, 1811 LP ALKMAAR

072 5114193

alkmaar@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-b
salon-b-alkmaar-1 salon-b-alkmaar-4 salon-b-alkmaar-2 salon-b-alkmaar-5 salon-b-alkmaar-3

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

 

  • Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten
     
  • Nu ook bij Salon B Alkmaar: B beauty zone! Onze schoonheidspecialiste Janneline werkt met de exclusieve producten van Cenzaa. Klik voor meer info >>

HAARSTYLISTEN:


Judith

Judith Bakker
Haarstylist Salon B Alkmaar

Mijn passie is...
Een haarstyliste/educator zijn, creatief bezig zijn en om de salontrainingen voor salonassistenten interessant en leuk te maken.

Waar ik blij van word…
Ik word blij als ik zie dat ik de klanten blij heb gemaakt met hun bezoek bij mij.

Mijn specialiteiten zijn…

Het begrijpen en knippen van krullend haar en een ontspannend, relaxed gevoel geven aan mijn klanten door middel van heerlijke hoofdhuidmassages!

 


Lize

Lize Stam
Haarstylist Salon B, Alkmaar


Wat mij inspireert… Jou!! ieder persoon is uniek en laten we dit vooral ook zo houden . De vormen en texturen in het haar om het mooiste naar boven te halen. Educatie en curcussen om zo altijd vernieuwend te blijven. Verder haal ik veel inspiratie uit onze maandelijkse trend report (recht van de catwalk)! en verdiep ik me graag in modebladen en speur ik alle fashion site s af om hier weer inspiratie op te doen en dit dan weer door te vertalen naar de salon!

Mijn passie is... Mooi haar maken wat een klant versterkt. Iedere dag weer met passie en creativiteit bezig zijn!

Waar ik trots op ben… Om bij Salon B te werken, een plek waar mensen werken met passie voor hun vak en waar je altijd nieuwe uitdagingen te wachten staan.

 


 


Michelle van Dijk

Michelle van Dijk
Haarstylist Salon B Alkmaar

Waar ik blij van word…
Iemand een coupe te geven die helemaal past bij diegene zijn persoonlijkheid en wanneer ik merk dat de klanten een gerust gevoel bij mij hebben.

Mijn favoriete plek…
Mijn favoriete plek is op een zonnig terras aan het strand of in de stad met vrienden en een lekker drankje.

Mijn specialiteiten…
Highlights vind ik erg leuk om toe te passen. En ze dan zo mooi mogelijk maken met allerlei verschillende technieken. Ondanks dat het in de salon meestal om vrouwenkapsels gaat, vind ik het knippen en stylen van heren ook heel erg leuk. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste herentrends en pas deze zo veel mogelijk toe.

 

Haar: Floor Konings, Linda Opstal, Michelle van Dijk
Make-up: Jessica Scholten

 

 

 

 

 

 


Sacha


Sacha Dekkers
Haarstylist, Salon B Alkmaar


Wat mij inspireert... Dat ben jij natuurlijk! Samen met jou een coupe creëren waar jij gelukkig van wordt. Mooi, sexy, fashionable haar maken is een passie.

Waar ik trots op ben...
Ik heb de eindshoot gedaan bij The Complete Hairstylist op de B Academy waarvan de foto (zie onder) is gepubliceerd op de cover van het internationale vakblad TOP HAIR! Hoe tof is dat!

Waar ik blij van word...  
Als jij met een boost zelfvertrouwen de salon uitloopt.

Mijn specialiteiten zijn...
Ik hou ervan om mijn klanten een totaalplaatje te geven. Of het nu een subtiele highlight is of een krachtige kleur, het geeft een extra dimensie aan het haar en versterkt iemands persoonlijkheid. De Colour Zone is daarom ook één van mijn favoriete plekken in de salon. Verder vind ik het te gek om krullen te knippen en mensen met fijn haar volume te geven door middel van verschillende extension- of kniptechnieken.


Saskia

Saskia Galenkamp
Haarstylist Salon B, Alkmaar


Mijn passie is...

Mensen!! Mensen mooi en blij maken en een goed gevoel geven dat is waar mijn passie ligt.Waar ik trots op ben…

Is dat ik in verschillende salons van Salon B werk en dus alle mensen ken die bij Salon B werken. Deze verschillende kappers die allemaal in iets anders heel erg goed zijn inspireren mij om nog mooiere resultaten te maken.Mijn favoriete plek…

In de Salon is dat absoluut de shinezone. Hier hangt een relaxte sfeer en is een oase van rust met prettig licht en heerlijke geuren. Het geven van een hoofdhuismassage en een conditioner met een hottowel vind ik een heerlijke verwennerij voor een klant.