Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Amsterdam


WILLEMSPARKWEG 30, 1071 HG AMSTERDAM

0206762901

amsterdam@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_1 SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_advice-zone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_colourzone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_colourzone2 SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_shinezone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_stylezone_kelder2


OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten.

  •  
  • LET OP: Op deze locatie kan je alléén pinnen. 

 


HAARSTYLISTEN:


Alisa

Alisa van Vaalen
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert…
Ik laat mij graag inspireren door de persoon die ik voor mij heb. Door middel van de juiste vragen te stellen probeer ik erachter komen wat voor persoon ik voor mij heb. Door er achter te komen wat voor persoonlijkheid, kleding stijl en waar de persoon van houdt kan ik met al die antwoorden aan de slag om een totaalplaatje te maken wat goed bij iemand past en waar ik vervolgens mensen gelukkig mee kan maken.

Mijn passie is...
Ik heb een passie voor kunst, maar dan ook alles wat met kunst te maken heeft. Ik heb een grote passie voor dans en muziek maar ik kan ook echt genieten van prachtige schilderijen of architectuur, legendarische fashiondesigners die fantastische kunstwerken maken en grote haarstylisten die geweldige creaties neerzetten. Iemand die iets creëert dat zo fascinerend is dat je er uren naar kunt kijken en er alleen nog maar meer over wilt weten, is wat mij betreft een ware kunstenaar en daar kan ik echt van genieten.

Waar ik blij van word…
Ik hou van mooi haar maken. Ik wordt blij van haar maken wat iemands persoonlijkheid versterkt en op het moment dat ik iemand daar heel gelukkig mee kan maken dan kan ik daar zo van meegenieten. Het mooie van dit beroep is dat je mensen een zelfverzekerder gevoel kunt geven en ze blij kunt maken met hoe ze eruit zien en daar word ik gelukkig van.

Waar ik trots op ben…
Ik ben trots op wat ik in de afgelopen tijd allemaal meegemaakt heb. Als assistent bij Salon B gewerkt tijdens de opleiding The Basic Hairstylist aan B Academy. Vervolgens doorgestroomd als haarstylist bij The Graduates tijdens de opleiding The Complete Hairstylist. Als ik hier op terug kijk is het ongelofelijk wat voor een groei ik heb doorgemaakt binnen dit bedrijf en ben daarom ook trots dat ik als ondernemer aan de slag ben en mezelf haarstylist bij Salon B mag noemen.

 


Amanda

Amanda de Graaf
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid


Anne

Anne Stolker
Haarstylist Salon B, Amsterdam

 

Wat mij inspireert…
Mensen. In hun doen en laten. Van nu en het verleden. Dat kleine dingen in het dagelijkse leven hele grote inspiratie bronnen kunnen zijn. Het hoeft niet iets tastbaars te zijn. Het kan soms een gevoel of blik zijn die je op allemaal ideeen brengt.

Mijn passie is...
Kleuren en vormen. Je haar het verhaal laten vertellen over wie je bent. Zodat je jezelf kan zijn. Ik vind het fantastisch om haar te maken dat een persoonlijkheid versterkt.

Waar ik blij van word…
Als iemand helemaal gelukkig wordt van zijn of haar haar. Daar krijg ik altijd helemaal kriebels van.

Waar ik trots op ben…
Dat ik binnen een korte tijd heel erg gegroeid ben. Dit allemaal met veel hulp en steun van iedereen.

 


Emke

Emke Schouwink
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert...

Mijn klanten inspireren mij omdat ik geboeid ben door ieder zijn eigen persoonlijkheid. Door goed te luisteren en aan te voelen wat iemand belangrijk vindt, komen we samen altijd tot een mooi persoonlijk idee. Als hairstylist ben je nooit uitgeleerd en altijd opzoek naar nieuwe technieken en trends. Dat houdt het vak en werken op deze plek bij Salon B ontzettend leuk! Want ik wil me blijven ontwikkelen!

Waar ik trots op ben...
Dat het mij gelukt is in enkele jaren tijd, een zelfstandige en succesvolle business op te bouwen. Elke dag doe ik met veel plezier het werk waar ik goed in ben! Het verheugt me dat ik mensen met mijn kwaliteiten blij kan maken, en te zien dat ze dan vol vertrouwen bij mij de stoel verlaten. Het geeft werkelijk een "geweldig" gevoel, op deze manier een tevreden klantenkring hebben en te zien dat ze dan speciaal voor mij terug komen. Dan zou ik het liefst "een rode loper voor ze uit leggen!!"

Mijn favoriete plek...
New York City is absoluut mijn favoriet! Ik heb er een jaartje gewoond, om o.a. mijn andere vakgebied als visagist bij te scholen. En toen is de grote liefde voor deze stad ontstaan.

Mijn specialiteiten...
Mijn specialiteiten liggen in een open en eerlijk advies. Ik vind het een uitdaging om bij iedere klant het mooiste te benadrukken. De persoonlijkheid versterken met een goede coupe en kleur. Door mijn deelname in het Salon B "Colorteam" wordt ik erg geïnspireerd,en blijf ik op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken en trends. Het verschil kan soms zitten in kleine verfijnde details; waardoor een kleur beter bij je past.

Ik geniet ervan elke dag in contact te zijn met mijn klanten, en me in te zetten voor ieder die bij mij in de stoel zit er iets moois van te maken, zodat ze stralend de deur uitstappen!


Fay

Fay Sercan
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid


Inge

Inge Morrien
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

 

"Find yourself and B that!"

Waar ik trots op ben?
Dat ik als haarstylist het voorrecht heb om mensen mooier te maken, iedereen heeft het recht om te stralen en hoe tof is het dat ik daar bij mag helpen?!

Waar ik blij van word?
Als jij met een glimlach de deur uit loopt, dat jij weer haar hebt dat bij JOU past, en je de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Wat zijn mijn specialiteiten?
Creatief bezig zijn met kleur, ik vind het te gek om nieuwe teinten te ontdekken, en kleuren precies aan te passen aan de huid van mijn klant. Dit het liefste wel altijd in combinatie met een goed geknipte coupe, want hoe belangrijk is het wel niet dat deze twee perfect op elkaar zijn afgestemd?
 

 


Jaimy

Jaimy Vivian
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert…
Alle mensen om mij heen. Ik vind het supertof om te zien hoe verschillend iedereen is en hierbij zichzelf durft te zijn. Hoe vet is het om haar te maken bij iemand zodat die persoon echt kan staan voor wie hij of zij is.  ‘Dare to B yourself’.

Ik word blij van…
Mooi haar! En natuurlijk dat jij mij volledig vertrouwd zodat ik bij jou het mooiste haar kan maken en dat jij met een geweldig gevoel de deur uitgaat.
 
Mijn specialiteiten zijn…
- Een goed adviesgesprek zodat jij tevreden de deur uit gaat
- Het maken van natural hair
- Men’s cutting
 

 Find me on instagram: coming soon!


Kimberley

Kimberley Geraerds Thesingh 
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Hey gorgeous,

Wat leuk dat je de Salon B website bezoekt en geïnteresseerd bent in mij en mijn werk.
Nouja.. ik zeg wel werk, maar eigenlijk is het werken als hairstylist mijn hobby, mijn passie.

Als je me dan ook zou vragen waar ik trots op ben, is dat zeker mijn leven in de salon. Alleen maar gepassioneerde, creatieve en gemotiveerde mensen onder één dak, hoe tof is dat!?

In mijn vrije tijd houd ik mezelf graag bezig met het mode en beautybeeld die je in het dagelijks leven tegenkomt. Hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. Ik laat me inspireren door bijna alles wat jij, maar ook ikzelf tegenkom, zowel op straat als op het internet. Ik ben continu zoekende naar vernieuwende, tijdloze en exclusieve stylen. Hiermee wil ik jou op een persoonlijke manier inspireren.

Als haarstylist heb ik een creatieve geest en oog voor detail. Ik ben eerlijk, geduldig en oprecht geïnteresseerd in jou. Graag leer ik jou kennen. Ik vind het ontzettend belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wilt uitstralen en luister ik aandachtig naar wat jou inspireert, zodat ik jou de perfect passende look kan geven waar je helemaal happy van wordt!
 Foto eindshoot B academy opleiding The Complete Hairstylist.
Fotograaf: Maxime Cardol
Make-up: Make-up Bacademy
Styling: Fashion Bacademy

 

♡ our hair is a statement of style, an affirmation of beauty and an expression off self-LOVE!


Kristel

Kristel de Haan
Haarstylist Salon B, Amsterdam

Wat mij inspireert…
Zijn de mensen die in mijn stoel belanden. Door goed naar ze te kijken en de juiste vragen te stellen komen er vanzelf ideeën naar boven waarmee ik aan mijn klanten het haar kan geven wat zij altijd al hebben gewild.

Waar ik blij van word…
Is het gevoel dat ik krijg wanneer ik de hele dag te gek haar aan het maken ben. Hoe fijn als elke dag “werken” een feestje is?!

Waar ik trots op ben…
Is dat ik na afronding van The Basic Hairstylist, The Complete Hairstylist en een super leerzame tijd in The Graduates nu als zelfstandig ondernemer bij Salon B sta.

Mijn favoriete plek…
Is de stad Amsterdam. Vooral in de zomer wanneer de temperatuur stijgt, de mensen vrolijk zijn en de avonden lang.

Mijn specialiteiten zijn…
Highlights! Het maken van een natuurlijke, sprankelende en glanzende kleur vind ik te gek om te doen. Het knippen van krullen is ook iets waar ik goed in ben en wat ik graag doe.

"Voor het maken van deze foto liet ik mij inspireren door licht. Ik wilde dat het een sexy, natuurlijk en krachtig beeld zou worden."

Fotograaf: Femke Hettema
Haar: Kristel de Haan
Make-up: Lilian Prins

 


Marten

Marten Raw
Haarstylist Salon B Amsterdam

Wat mij inspireert…
Music, tattoos, models, fashion and art & photography.
My tattoos are the stories of my life.. I still admire those.
Photography is my new serious hobby, I want to learn more and grow!


Waar ik blij van word…
Realistic Individual Hair with an Edgy Soft Touch

I like to give you mulitifunctional hair, hair for every moment: work, festival & sports.
I love healthy hair and I will give you the very best advice to reach your goal.
Bad Hair Day? Don't worry... put it in a bun and you look awesome.

I love colour: natural, pastel, soft with an edgy twist. Dare to try something!
Just come and have the experience with me.. I won't let you down!


Mascha

Mascha Slats
Haarstylist Salon B Amsterdam

Waar ik blij van word...
Als ik van jou de mooiste versie van jezelf mag maken en je vervolgens stralend de deur uit loopt.
 
Waar ik trots op ben...
Natuurlijk dat ik zelfstandig ondernemer ben bij salon B Amsterdam en dat ik elke dag vol passie mooi haar mag creëren. Maar wat ik ook fantastisch vind, is dat ik de kans heb gekregen om mijn passie en kennis te mogen delen met onze salon assistentes. Ik vind het tof om als inspirator en educator de assistentes te laten groeien tot haarstylist. 
 
Mijn specialiteiten zijn...
-Men's haircut 
-Naturel haircoloring 
-Healty long hair