Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salonassistent

Als salonassistent (oftewel leerling kapper) assisteer je ervaren haarstylisten bij hun werkzaamheden en help je hen waar je kunt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar, het inzetten en uitspoelen van kleurmiddelen, maar ook het ontvangen van klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot je functie. Dankzij jou blijft de salon draaien en ziet deze er altijd netjes uit. Jouw rol binnen Salon B is daarom erg belangrijk! Niet voor niets reiken we -naast onder andere B Awards voor Product Advisor en Colour Advisor of the Year- ook elk jaar een B Award uit voor Salon Assistent of the Year.

Als salonassistent ben je je ervan bewust dat datgene wat jij doet, bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van de klant en het succes van Salon B. Je bedenkt continu waar je de haarstylisten nog meer bij  kunt helpen, hebt oog voor detail, neemt initiatief en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Uiteraard heb je een passie voor haar, ben je razend enthousiast over Salon B én straal je dat ook uit!

Daarnaast ben je leergierig en wil je niets liever dan groeien in het kappersvak. Bij Salon B vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en helemaal tot bloei komt. Onze haarstylisten delen daarom met veel plezier hun kennis met je! Daarnaast volg je elke maand een training waar je veel nieuwe vaardigheden opdoet die je direct kunt toepassen op de salonvloer.
Wij staan garant voor een gedegen opleiding zodat je later, als je dat wilt, je eigen werkplek in een van onze salons kunt krijgen. Het is duidelijk: your future in hairdressing starts here!

Ben jij head over heels in love with hair, leergierig, georganiseerd, flexibel, sociaal en op zoek naar een interessante carrière (parttime of fulltime) in het kappersvak? Vul het sollicitatieformulier nu in!

 

De meest dynamische kappersopleiding van Nederland vindt je bij B Academy!

Heb je interesse om in slechts 40 weken kapper te worden? B academy, het onafhankelijk opleidingsinstituut voor haar, bied je die mogelijkheid via de opleiding The Basic Hairstylist. Klik hier om meer te lezen over de BHS