Facebook
Facebook


B beautiful, B sexy, B individual!

Of je nou op zoek bent naar eerlijk en deskundig haaradvies, het perfecte
stylingproduct een glanzende kleur of gewoon een damn good haircut, bij Salon B ben je aan het juiste adres. Elke salon is ingericht in speciale zones en in elke zone beleef je onze expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop. Naast een goed resultaat willen we je graag verrassen met de unieke Salon B beleving en een advies dat het verschil maakt!Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken samen volgens de Salon B filosofie. Je wordt dus altijd door een gepassioneerde expert geknipt.

 

The Salon B Philosophy

De Salon B filosofie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen. Mooi, sexy haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen en dat weinig onderhoud nodig heeft.

Het creative team van Salon B werkt backstage in Parijs bij internationale fashionshows van bijvoorbeeld Yves Saint Laurent, Dior en Viktor & Rolf. Ook inspireert het team de haarstylisten bij Salon B met de allerlaatste trends. Zij zijn altijd up to date en goed getraind om die kennis te vertalen naar een goed kapsel waar jij je lekker bij voelt.

Goed luisteren naar jouw wensen staat bij Salon B voorop. Alle stylisten zijn door een speciaal educatieteam ook getraind in communicatie. Samen kom je altijd tot een perfect eindresultaat!