Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Haarlem


SCHAGCHELSTRAAT 6,
2011 HX HAARLEM

023 5426350

haarlem@salonb.nl


PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
DSC08787

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten


HAARSTYLISTEN:


Djamiela

Djamiela Spanjaard
Haarstylist, Salon B Haarlem

Wat mij inspireert... zijn de mensen om mij heen.
Door vormen, kleuren en nieuwe trends.

Mijn passie is...
Haar! Het maken van creatieve kleuren en mooie vormen in het haar.

Waar ik blij van word...

Is dat ik in de leukste salon mag werken! Dat ik elke dag creatief bezig kan zijn om van mijn hobby mijn werk te maken.

Waar ik trots op ben ...

Dat ik in een korte tijd veel bereikt hebt zoals: The Basic Hairstylist, The Complete Hairstylist en een leerzame tijd in The Graduates.


Elise

Elise Mooij
Haarstylist Salon B Haarlem


Wat mij inspireert…

Ik word geïnspireerd door Salon B, omdat ik elke dag mijn creativiteit kan uitvoeren. Elke dag is voor mij een bron van inspiratie en elke dag heb ik de mogelijkheid om mijzelf te vernieuwen en ontwikkelen.

Mijn passie is...
Mooi, glanzend haar maken - gezond & sexy - wat precies bij de persoonlijkheid van mijn klant past.  Elke dag creatief met mijn vak bezig zijn

Mijn favoriete plek…
Salon B Haarlem vanwege de fijne werkomgeving de sfeer en mijn inspirerende collega’s. Daar kan ik mijn passie delen en uitvoeren. Als team motiveren en versterken wij elkaar!


Jolanda

Jolanda van Bruggen
Haarstylist Salon B, Haarlem

Waar ik trots op ben…
Dat ik als zelfstandig ondernemer onderdeel ben van dit inspirerende en onwijs toffe team en dat ik hier al mijn passie en kennis in de praktijk kan brengen.

Waar ik blij van word…
Als ik een klant het beste advies qua coupe en kleur heb gegeven wat bij hem of haar past. En vooral als hij/zij de salon tevreden verlaat en graag weer bij mij terugkomt.

Wat mij inspireert…
De persoon in mijn stoel die ik tijdens het advies steeds beter leer kennen. Ook haal ik veel inspiratie uit fashion, de nieuwste trends, muziek, tijdschriften en de catwalk.

Mijn favoriete plek…
The Colour Zone, hier ga ik helemaal los! Ik hou ervan om de klant het WOW-effect te geven van coupe tot kleur. 


Judith

Judith Worm
Haarstylist Salon B, Haarlem


Waar ik blij van word…
Als ik iemand gelukkig heb gemaakt met mooi haar. Van knippen tot kleuren, een kleine verandering of een hele nieuwe look. 

Waar ik trots op ben…
Dat ik op deze leeftijd  al zelfstandig ondernemer ben. Dat ik de stap heb durven zetten en ik nu in Haarlem sta, als een zelfverzekerde hairstyliste. 
 
Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd…
In mijn vrije tijd ben ik veel bij vrienden te vinden, van gewoon een drankje thuis tot samen de stad in gaan. Ook vind ik super leuk om zomers naar festivals te gaan.  Daar naast sport  ik ook regelmatig, ik vind het belangrijk om genoeg in beweging te blijven. 
 
Mijn specialiteiten zijn… 
Ik hou vooral van mooi natuurlijk haar. Of het dan mooi uit geföhnd is of juist meer het undone gevoel heeft, is bij ieder persoon verschillend. Ik hou er van om het juist passend bij de persoon te maken. Daarnaast vind ik het super leuk om krullend haar te knippen, omdat je echt kan kijken wat de krullen nodig hebben en zo komen ze veel beter tot hun recht.  Ook ga ik echt voor healty & shiny hair.

Kim

Kim Beentjes
Haarstylist Salon B Haarlem

Wat mij inspireert...

Mijn inspiratie haal ik uit magazines, van televisie en internet,  maar ook uit het buitenland. Vaak geven ze op andere plekken net een andere twist aan de styling waardoor je weer een interessant effect creëert. Dit vertaal ik dan weer naar de salon om verassend en vernieuwend te zijn.

 

Waar ik trots op ben...
Waar ik onwijs trots op ben is dat ik heel allround ben opgeleid. Ik ben niet alleen hairstylist maar ook opgeleid tot visagist. Daardoor heb ik heel veel over de verschillende kleurtypes geleerd wat ik ook met highlighten weer toepas. Ik hou er van om met verschillende tinten te werken waardoor je een interessant maar toch natuurlijk resultaat behaald.

Mijn specialiteiten zijn...

Mijn specialiteit is om erachter te komen wat precies bij mensen past, sexy voelbaar haar maken of juist ruiger beach hair. Haar wat lekker luchtig valt en perfect op de persoonlijkheid, gezichtsvorm en de kleur van je gezicht is afgestemd.


Lara

Lara Bosch
Haarstylist Salon B, Haarlem

Wat mij inspireert...
Iedereen om mij heen! Vooral op festivals doe ik heel veel inspiratie op, omdat iedereen er zo fashionable en edgy mogelijk uit probeert te zien. Crazy hair en bandshirts zijn ook helemaal mijn ding. Ook haal ik heel veel inspiratie uit muziek. De ideale avond is dan ook op de bank zitten met een wijntje met op de achtergrond een super toffe LP.

Ik word blij van...
Vrolijke en enthousiaste mensen. Vooral als ze zichzelf durven te zijn. Ze kunnen opvallen in de menigte, maar ook een super toffe appereance hebben. Daarnaast word ik ook heel blij van rockmuziek, fashion & last but not least: BEAUTIFULL HAIR!

Waar ik trots op ben!
Dat ik in zo’n korte tijd zoveel heb geleerd over HAAR. Ik heb hierin echt mijn passie gevonden, iets waar ik super trots op ben. Ik heb al eerder in Haarlem gewerkt als assistent, maar om nu in deze Salon B te staan als zelfstandig ondernemer vind ik echt geweldig!

Specialiteiten:
- Edgy raw hair
- Mens barber cut

- Creative coloring
 


Eindopdracht CHS B academy
Haar: Lara Bosch