Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Haarlem

SCHAGCHELSTRAAT 6,
2011 HX HAARLEM

023 5426350

haarlem@salonb.nl


PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-b
DSC08787

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

 

  • Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten

HAARSTYLISTEN:


Blanca

Blanca Eppinga
Haarstylist Salon B Haarlem


Wat mij inspireert…
Zijn vernieuwende vormen, texturen, kleuren en stylen.  Deze inspiratie haal ik uit de internationale  fashion bladen en catwalks.

Mijn passie is...
Mijn grootste passie is HAAR! Het maken van mooie creaties zowel backstage als in Salon B Haarlem met te gekke inspirerende collega’s

Mijn specialiteiten zijn…
- Salon educatie (overdragen van mijn passie)
- Colour specialist (kleur en coupe één geheel maken)
- Het creëren van sterke vormen en sexy aaibaar haar wat naar een style refereert


Djamiela

Djamiela Spanjaard
Haarstylist, Salon B Haarlem

Wat mij inspireert... zijn de mensen om mij heen.
Door vormen, kleuren en nieuwe trends.

Mijn passie is...
Haar! Het maken van creatieve kleuren en mooie vormen in het haar.

Waar ik blij van word...

Is dat ik in de leukste salon mag werken! Dat ik elke dag creatief bezig kan zijn om van mijn hobby mijn werk te maken.

Waar ik trots op ben ...

Dat ik in een korte tijd veel bereikt hebt zoals: The Basic Hairstylist, The Complete Hairstylist en een leerzame tijd in The Graduates.


Elise

Elise Mooij
Haarstylist Salon B Haarlem


Wat mij inspireert…

Ik word geïnspireerd door Salon B, omdat ik elke dag mijn creativiteit kan uitvoeren. Elke dag is voor mij een bron van inspiratie en elke dag heb ik de mogelijkheid om mijzelf te vernieuwen en ontwikkelen.

Mijn passie is...
Mooi, glanzend haar maken - gezond & sexy - wat precies bij de persoonlijkheid van mijn klant past.  Elke dag creatief met mijn vak bezig zijn

Mijn favoriete plek…
Salon B Haarlem vanwege de fijne werkomgeving de sfeer en mijn inspirerende collega’s. Daar kan ik mijn passie delen en uitvoeren. Als team motiveren en versterken wij elkaar!


Immu

Immu Sundström
Haarstylist Salon B Haarlem

Wat mij inspireert…
fashion, vintage, vormen en texturen, mijn vijfjarige zoontje (de grappigste persoon van de wereld). Iedereen heeft een verhaal, in welke vorm dan ook, en ik ben heel benieuwd naar deze verhalen. Het vertelt iets over wie je bent en waar je voor staat. Door te luisteren naar jouw verhaal en te kijken naar de verschillende vormen van het haar ben ik in staat het beste in jou naar voren te brengen.

Mijn passie is...
Mijn oneindige nieuwsgierigheid naar het leven en continue te blijven leren. Salon B geeft mij de kans dit te doen en anderen te inspireren door nauwlettend te volgen wat er op de catwalk gebeurd en dit meteen in de praktijk te brengen. Hier komt het backstage werkt wat ik veel doe natuurlijk erg goed van pas.

Waar ik trots op ben…
Ik ben trots op de moed die ik heb gehad om mijn hart te volgen en een carrière switch te maken. Ik heb vanuit Finland, waar ik tien jaar als marketeer in de mode heb gewerkt, de stap gemaakt te verhuizen naar Nederland waar ik in twee jaar Nederlands heb leren spreken en mijzelf met behulp van Salon B het kappersvak eigen heb gemaakt. Ik ben met de hoogste cijfers geslaagd voor de opleidingen 'The Basic Hairstylist' en 'The Complete Hairstylist' van de B academy en heb veel ervaring opgedaan in de Graduates Salon Amsterdam.

 

Dit was mijn eindopdracht foto van de opleiding 'The Complete Hairstylist bij B academy, met als thema “Freezing Shadows and Suggestions”. Dit is een echt “grab the moment” haar. Ik heb dit gemaakt met totale improvisatie. In dit geval een pruik met extensions.

Haar:  Immu Sundström  
Fotograaf: Sanne Grasdijk
Make-up: Jessica Scholten


Kim

Kim Beentjes
Haarstylist Salon B Haarlem

Wat mij inspireert...

Mijn inspiratie haal ik uit magazines, van televisie en internet,  maar ook uit het buitenland. Vaak geven ze op andere plekken net een andere twist aan de styling waardoor je weer een interessant effect creëert. Dit vertaal ik dan weer naar de salon om verassend en vernieuwend te zijn.

 

Waar ik trots op ben...
Waar ik onwijs trots op ben is dat ik heel allround ben opgeleid. Ik ben niet alleen hairstylist maar ook opgeleid tot visagist. Daardoor heb ik heel veel over de verschillende kleurtypes geleerd wat ik ook met highlighten weer toepas. Ik hou er van om met verschillende tinten te werken waardoor je een interessant maar toch natuurlijk resultaat behaald.

Mijn specialiteiten zijn...

Mijn specialiteit is om erachter te komen wat precies bij mensen past, sexy voelbaar haar maken of juist ruiger beach hair. Haar wat lekker luchtig valt en perfect op de persoonlijkheid, gezichtsvorm en de kleur van je gezicht is afgestemd.


Nancy

Nancy van der Salm
Haarstylist Salon B Haarlem

Wat mij inspireert…
Alles wat ik dagelijks om mij heen zie, ervaar, hoor en meemaak. Van mooie, toffe en creatieve beelden in bladen en op tv, mensen op straat tot inspirerende muziek en film. Maar uiteindelijk ben jij als klant natuurlijk de belangrijkste bron van inspiratie. Wie ben je? Wat houdt je bezig? Wat is je persoonlijke (life)style? Dat geeft me de ultieme inspiratie om de voor jou beste look te creëren. Keep it personal.  

Waar ik trots op ben…
Dat ik na een carrière in een totaal andere branche, het roer heb omgegooid, mijn hart en passie ben gaan volgen waardoor ik nu hairstylist ben bij Salon B in Haarlem en kan werken in een creatief en inspirerend team! A dream come true. 

Mijn favoriete plek…
Met een goed boek en een glas wijn in de zon. Living the good life…

Mijn specialiteiten zijn…
Personal - Ik hou vooral van de persoonlijk touch van mijn werk. Echt kijken naar mijn klant en voor iedereen de juiste look creëren.
Colour - Ik vind het te gek om de mooiste kleuren te maken. Met kleuren kun je een coupe en iemands look zo versterken. Vooral Highlights vind ik fantastisch! Hiermee kun je zowel een creatieve als natural look creëren.