Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Alkmaar


KANAALKADE 16B, 1811 LP ALKMAAR

072 5114193

alkmaar@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
salon-b-alkmaar-1 salon-b-alkmaar-4 salon-b-alkmaar-2 salon-b-alkmaar-5 salon-b-alkmaar-3

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten.
 

 


HAARSTYLISTEN:


Denise

Denise Bos
Haarstylist Salon B Alkmaar

 

Mijn passie is...
Haar maken wat jou persoonlijkheid versterkt. Ik wil voor jou het allermooiste haar maken wat het allerbeste bij jou past als persoon. Dat kan soms met subtiele highlights en soms juist met een meer uitgesproken kleur, alleen een goeie knipbehandeling met een heerlijk wasmassage kan het ook al doen.

Waar ik blij van word…
Jou haar! Als mijn klanten helemaal enthousiast en blij worden van hun haar, word ik ook super blij en enthousiast.

Mijn favoriete plek…
De Style Zone bij Salon B! De ideale plek om heerlijk met je handen in het haar zitten. Daar kan ik mijn creativiteit met je schaar vrij laten gaan en daarna de coupe de perfecte finishing touch geven.


Judith

Judith Bakker
Haarstylist Salon B Alkmaar

Mijn passie is...
Een haarstyliste/educator zijn, creatief bezig zijn en om de salontrainingen voor salonassistenten interessant en leuk te maken.

Waar ik blij van word…
Ik word blij als ik zie dat ik de klanten blij heb gemaakt met hun bezoek bij mij.

Mijn specialiteiten zijn…

Het begrijpen en knippen van krullend haar en een ontspannend, relaxed gevoel geven aan mijn klanten door middel van heerlijke hoofdhuidmassages!

 


Relinde

Relinde Zwaan
Haarstylist, Salon B Alkmaar

Waar ik blij van word…
Van mooi haar kleuren, knippen, verzorgen en stylen, zodat het perfect bij een persoon past. Ik krijg een kick als het totaalplaatje klopt! Ik word ook blij van mijn collega’s waar ik mee samenwerk in de salon en de goede band die we met elkaar hebben.
 
Waar ik trots op ben…
Ik ben trots op de enorme groei die ik heb doorgemaakt in de afgelopen jaren als haarstyliste. Die groei heeft mij gebracht naar waar ik nu ben op jonge leeftijd: zelfstandig haarstyliste bij Salon B!
 
Mijn favoriete plek…
In de salon kom ik graag in de Shine Zone, dé plek voor een moment ontspanning. Met top ingrediënten die ervoor zorgen dat ik er blij van word: gedimde lichten, brandende kaarsjes, een fijne hoofdhuidmassage en verzorgd haar als resultaat!
 
Mijn specialiteiten zijn… 

Healthy hair en a unique customized hair colour. Ik kijk naar wie jij bent als persoon en maak een speciaal kleurrecept gebaseerd op jouw smaak en wat jou het allermooiste staat. Ik voel goed aan wat bij je past, en maak ‘in the flow’ een unieke samenstelling van kleuren en tinten. Ik hoop dat je mij als kleurexpert vertrouwt! 

 

 

 

 

 

 

 Find me on instagram: https://www.instagram.com/relinde.zwaan


Roos

Roos Blankendaal
Haarstylist Salon B Alkmaar

Mijn passie is...
Absoluut fashion en hair! Waar ik helemaal voor ga is prachtig haar maken, waardoor jij je het allermooist voelt maar toch jezelf!

Waar ik gelukkig van wordt...
Is dat ik elke dag met mensen, hair en fashion bezig mag zijn. Mijn werk zie ik absoluut als mijn hobby! Ik ben altijd en overal bezig met fashion en de laatste trends. Ik haal bijvoorbeeld veel inspiratie uit de uitgesproken stijlen van mensen om mij heen als ik op een festival of feest ben. Ik vind het erg tof om jouw stijl en persoonlijkheid te ontdekken, zodat ik jou een goed advies kan geven. Dit, om customized haar te maken waar jij je helemaal gelukkig bij voelt.

Waar ik trots op ben...
Is dat ik de stap heb genomen om als ondernemer bij Salon B te gaan werken. Ik werk met enorm veel gepassioneerde mensen om mij heen, waardoor je elke dag het uiterste uit jezelf haalt om het allermooiste haar te maken!

Volg mij nu ook op Instagram om te zien wat voor haar ik maak: @b.by.roos