Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Alkmaar


KANAALKADE 16B, 1811 LP ALKMAAR

072 5114193

alkmaar@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-b
salon-b-alkmaar-1 salon-b-alkmaar-4 salon-b-alkmaar-2 salon-b-alkmaar-5 salon-b-alkmaar-3

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten

  • Nu ook bij Salon B Alkmaar: B beauty zone! Onze schoonheidspecialiste Janneline werkt met de exclusieve producten van Cenzaa. Klik voor meer info >>

HAARSTYLISTEN:


Andrew

Andrew van der Voort
Haarstylist Salon B Alkmaar


Mijn passie is....
Relaxed, mooi, sexy, stoer haar met een rauw randje: dat is waar ik van hou. Ik laat me hierbij inspireren door m'n klant en kijk wat hem/haar het mooiste staat en maakt. Ik vind het geweldig om een klant blij te kunnen maken met haar dat het beste bij diegene past! Just rock the hair that fits you the best!


Waar ik trots op ben...
Dat ik iedere dag datgene kan doen waar ik gelukkig van word en mijn passie mag delen. Als een klant met een glimlach de deur uit gaat is dat voor mij een geluksmoment en ben ik voor mijn gevoel niet aan het werk. Iedere dag genieten van m'n vak, iets mooiers dan dat kan ik me niet voorstellen.

Mijn specialiteiten zijn...
Dat ik altijd oprecht en eerlijk naar m'n klanten toe ben. Ik zal nooit iets doen waar ik niet achter sta. Daarnaast vind ik het geweldig om laatste trends en ontwikkelingen in de fashionscene te vertalen naar draagbaar haar dat het beste bij jou past.


Judith

Judith Bakker
Haarstylist Salon B Alkmaar

Mijn passie is...
Een haarstyliste/educator zijn, creatief bezig zijn en om de salontrainingen voor salonassistenten interessant en leuk te maken.

Waar ik blij van word…
Ik word blij als ik zie dat ik de klanten blij heb gemaakt met hun bezoek bij mij.

Mijn specialiteiten zijn…

Het begrijpen en knippen van krullend haar en een ontspannend, relaxed gevoel geven aan mijn klanten door middel van heerlijke hoofdhuidmassages!

 


Lize

Lize Stam
Haarstylist Salon B, Alkmaar


Wat mij inspireert...
Jou als persoon! Wat kan ik doen om jou een nog mooiere versie van jezelf te laten zijn? Ieder mens is uniek en dat wil ik graag zo houden en in het haar wat ik bij je maak juist naar voren laten komen. Naast jou als persoon, haal ik veel inspiratie uit de laatste internationale trends, die ik op de voet volg doordat ik veel fashion shows bekijk en in het Colour Team van Salon B zit. Daarnaast volg ik ook regelmatig cursussen waardoor ik altijd vernieuwend bezig blijf en nooit stil sta.

Mijn passie is...
Prachtig haar maken, zo mooi dat je helemaal verrast bent over het resultaat!

Waar ik trots op ben...
Dat ik mijn creativiteit en passie kwijt kan in dit mooie vak en dat ik iedere dag met een glimlach naar mijn werk ga.

 


 


Sacha


Sacha Dekkers
Haarstylist, Salon B Alkmaar


Wat mij inspireert... Dat ben jij natuurlijk! Samen met jou een coupe creëren waar jij gelukkig van wordt. Mooi, sexy, fashionable haar maken is een passie.

Waar ik trots op ben...
Ik heb de eindshoot gedaan bij The Complete Hairstylist op de B Academy waarvan de foto (zie onder) is gepubliceerd op de cover van het internationale vakblad TOP HAIR! Hoe tof is dat?!

Waar ik blij van word...  
Als jij met een boost zelfvertrouwen de salon uitloopt.

Mijn specialiteiten zijn...
Ik hou ervan om mijn klanten een totaalplaatje te geven. Of het nu een subtiele highlight is of een krachtige kleur, het geeft een extra dimensie aan het haar en versterkt iemands persoonlijkheid. De Colour Zone is daarom ook één van mijn favoriete plekken in de salon. Verder vind ik het te gek om krullen te knippen en mensen met fijn haar volume te geven door middel van verschillende extension- of kniptechnieken.


Saskia

Saskia Galenkamp
Haarstylist Salon B, Alkmaar


Mijn passie is...

Mensen!! Mensen mooi en blij maken en een goed gevoel geven dat is waar mijn passie ligt.Waar ik trots op ben…

Is dat ik in verschillende salons van Salon B werk en dus alle mensen ken die bij Salon B werken. Deze verschillende kappers die allemaal in iets anders heel erg goed zijn inspireren mij om nog mooiere resultaten te maken.Mijn favoriete plek…

In de Salon is dat absoluut de shinezone. Hier hangt een relaxte sfeer en is een oase van rust met prettig licht en heerlijke geuren. Het geven van een hoofdhuismassage en een conditioner met een hottowel vind ik een heerlijke verwennerij voor een klant.