De professionele kappersopleidingen voor ambitieuze hair lovers

Droom jij stiekem al jaren van een carrière als haarstylist bij Salon B en zit je barstensvol creativiteit? Maar heb je nog geen vooropleiding gedaan of heb je het idee dat je nog niet voldoende kennis in huis hebt? Volg dan een van de dynamische, inspirerende én praktijkgerichte kappersopleidingen of kapperscursussen van B Academy Hair.

Opleidingen

hair.1

The Basic Hairstylist

Sta jij nog aan het begin van jouw loopbaan als kapper? Dan is de jaaropleiding The Basic Hairstylist voor jou de beste keuze. Tijdens deze opleiding leg je in 40 weken een sterke basis voor jouw carrière in het kappersvak.

Lees hier meer over deze opleiding >>

The Complete Hairstylist en On The Set

Heb je al enige ervaring en ben je gemotiveerd om je basiskennis naar het volgende niveau te tillen? Dan zijn de vervolgopleidingen The Complete Hairstylist en On The Set misschien wel iets voor jou. Wat je niveau en ambities ook zijn; met onze kappersopleidingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht zit je sowieso goed!

Lees hier meer over beide opleidingen >>

Meer weten?

Wil je meer informatie over B Academy of wil je een brochure inzien van de opleidingen? Ga dan naar www.bacademy.nl/kappersopleiding!