Lees hieronder over de verschillende behandelingen die we bij Salon B aanbieden en wat deze inhouden.

Advice Cut + Products

Ben je toe aan een nieuwe coupe, maar weet je niet welke andere haircut jou goed zou staan? Of wil je weten welke producten goed bij jouw haarkleur, -structuur en/of -wensen passen? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek, dat ongeveer een kwartiertje duurt.

Advice Colour

Denk je erover om jouw haar te laten kleuren bij Salon B, maar wil je je eerst laten adviseren over de mogelijkheden en laten informeren over de kosten? Dan ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek, dat ongeveer een kwartiertje duurt.

Advice Double You (haarverlenging)

Wil je langer haar en/of meer volume en overweeg je voor onze Double You hair extensions te gaan? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek, waarin we in ongeveer een kwartiertje samen met jou bekijken hoeveel haar van welke kleur er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Let op: Wil je langskomen voor een adviesgeprek? Het is (nog) niet mogelijk om deze behandeling online te boeken. Bel daarvoor even naar de salon.

Alle Style Zone-behandelingen zijn inclusief persoonlijk advies, wasmassage, conditioning, drogen, productgebruik en drankjes naar keuze.

Cut + Dry (30 min)

Kies voor deze knipbehandeling als je kort haar hebt zonder krullen dat je regelmatig laat bijwerken. Deze optie wordt veel gekozen door mannen. Ook als je haar ergens anders niet goed is geknipt en je het wilt laten corrigeren, kies je voor deze optie. Wil je van je gespleten puntjes af zonder lengte te verliezen (‘healthy haircut’)? Kies ook dan voor deze optie.

Cut + Dry (45 min)

De meest gekozen optie. Kies voor deze knipbehandeling als je een gemiddelde hoeveelheid halflang tot lang haar hebt zonder krullen, dat niet bijzonder dik is. Heb je een barber look (een korte coupe met fading)? Ook dan is deze optie de beste keuze.

Cut + Dry (60 min)

Kies voor deze knipbehandeling als je bijzonder dik, lang en veel haar hebt óf als je voor een totaal andere coupe wilt gaan.

Cut, Blowdry + Finish (45 min)

Heb je kort haar zonder krullen dat je regelmatig laat bijwerken en dat je niet alleen wilt laten knippen, maar ook uitgebreid wilt laten stylen of mooi wilt laten föhnen? Kies dan voor deze behandeling.

Cut, Blowdry + Finish (60 min)

Heb je een gemiddelde hoeveelheid halflang tot lang haar zonder krullen dat je niet alleen wilt laten knippen, maar ook uitgebreid wilt laten stylen of mooi wilt laten föhnen? Kies dan voor deze behandeling.

Cut, Blowdry + Finish (75 min) – Long/Thick Hair

Heb je bijzonder dik, lang en veel haar dat je niet alleen wilt laten knippen, maar ook uitgebreid wilt laten stylen of mooi wilt laten föhnen? Kies dan voor deze behandeling.

Cutting Curls (60 min)

Laat je jouw krullen voor het eerst bij Salon B knippen? Kies dan voor deze knipbehandeling. Verder is deze optie geschikt voor degenen met halflange tot lange krullen. Krullen knippen we in droog haar, om de natuurlijke beweging en de vorm van je krullen optimaal te kunnen accentueren. Het wassen (meestal na het knippen) en drogen van je haar is bij deze behandeling inbegrepen.

Cutting Curls (45 min)

Kies alleen voor deze knipbehandeling als je jouw krullen eerder bij Salon B hebt laten knippen en als je haarstylist heeft aangegeven dat je deze optie kunt selecteren. Krullen knippen we in droog haar, om de natuurlijke beweging en de vorm van je krullen optimaal te kunnen accentueren. Het wassen (meestal na het knippen) en drogen van je haar is bij deze behandeling inbegrepen.

Wash, Blowdry + Finish (30 min)

Het wassen, in model föhnen en stylen van het haar. Wil je mooi geföhnd en gestyled haar? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou.

Wash, Blowdry + Finish (30 min) – Long/Thick Hair

Het wassen, in model föhnen en stylen van dik en lang haar. Wil je mooi geföhnd en gestyled haar en is je haar bijzonder dik en lang? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou.

Dry Styling: Updo’s/Braids

Het opsteken en/of vlechten van pas gewassen, droog haar. Staat er een bijzonder avondje uit, een belangrijk evenement of een festival op de planning? Laat ons je look compleet maken!
Let op: Het is niet mogelijk om deze behandeling online te boeken. Bel daarvoor even naar de salon.

Wash, Dry + Updo’s/Braids

Het wassen, drogen en opsteken en/of vlechten van het haar. Staat er een bijzonder avondje uit, een belangrijk evenement of een festival op de planning? Laat ons je look compleet maken!
Let op: Het is niet mogelijk om deze behandeling online te boeken. Bel daarvoor even naar de salon.

Bridal Styling (on location)

Als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt en nog niet – of juist heel goed – weet hoe je haar er op jouw grote dag moet uitzien, helpen wij je met liefde. Vraag telefonisch of in de salon naar de mogelijkheden.
Let op: Het is niet mogelijk om deze behandeling online te boeken. Bel daarvoor even naar de salon.

Alle kleurbehandelingen zijn inclusief persoonlijk advies, wasmassage, conditioning, drogen, productgebruik en drankjes naar keuze.

Full Highlight/Balayage + Tone

Een hele highlight óf een balayage, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als je nog geen highlights hebt of als je jouw haar opnieuw volledig wilt laten highlighten.

1/2 Highlight + Tone

Een ½ highlight, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als je jouw zinnen hebt gezet op een halve highlight of als je in de afgelopen zes tot acht weken highlights hebt laten zetten en toe bent aan een touch-up.

3/4 Highlight + Tone

Een ¾ highlight, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als je jouw zinnen hebt gezet op een drie vierde highlight of als het langer dan acht weken geleden is dat je highlights hebt laten zetten en je klaar bent voor een serieuze touch-up.

Full Bleach + Tone

Een volledige ontkleuring, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als je jouw haar nog niet eerder hebt laten bleachen.

Touch-up Bleach + Tone (6-8 weken later)

Een touch-up voor haar dat eerder is ontkleurd, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als je haar in de afgelopen zes tot acht weken volledig is ontkleurd en als je nu alleen de uitgroei wilt laten bleachen.

Serious Touch-up Bleach + Tone (8+ weken later)

Een serieuze touch-up voor haar dat eerder is ontkleurd, inclusief toner en Rescue Bond Therapy om je haar gezond te houden. Ga voor deze behandeling als het langer dan acht weken geleden is dat je haar volledig is ontkleurd en als je nu alleen de uitgroei wilt laten bleachen.

Toner

Een semipermanente kleuring om je haarkleur op te frissen of intenser te maken, bijvoorbeeld na het vervagen van een eerdere kleuring.

Colour Glossing (Tone + Mask)

Een mix van een toner (zie hierboven) en een haarmasker, waarmee we je haarkleur kunnen opfrissen of intensiveren en de gezondheid van je haar gelijktijdig een boost kunnen geven.

Sebastian Professional Cellophanes

Een glanskleuring die je haar voedt en voorziet van een glanzend laagje (vergelijkbaar met een lipgloss), dat zowel transparant als met een vleugje kleur kan worden aangebracht. Deze behandeling geeft je haar meer volume en stevigheid en zorgt ervoor dat het voller oogt. Wil je een extra glanzend effect of een spannende twist aan je kleur? Combineer deze behandeling dan met een toner.

Full Colour

Een volledige kleurverandering, waarbij je haar bijvoorbeeld van blond naar bruin, van bruin naar zwart of van grijs naar blond wordt gekleurd, meestal met een permanente kleuring.

Root Colour

Het kleuren van de uitgroei met een permanente kleuring. Ga voor deze behandeling als je haar eerder volledig is gekleurd en als je nu alleen de uitgroei wilt laten bijwerken.

Colour Add-ons:

Rescue Bond Therapy

Deze add-on is standaard inbegrepen bij onze highlight- en bleachbehandelingen. Intensief beschermend en voedend product dat (chemisch) beschadigd haar nieuw leven inblaast. Voeg deze add-on toe als je een Full Colour- of Root Colour-behandeling boekt en extra verzorging wilt voor je haar. Wij adviseren om deze add-on altijd toe te voegen aan deze behandelingen om je haar gezond te houden.

Dry (15 min)

Het drogen van het haar. Voeg deze add-on altijd toe als je een kleurbehandeling boekt zonder een knipbehandeling. Deze add-on is gratis. Je haar wordt droog geföhnd zonder styling en producten.

Blowdry (30 min)

Het in model föhnen van het haar. Voeg deze add-on altijd toe als je een kleurbehandeling boekt zonder een knipbehandeling en als je jouw korte haar graag mooi in model wilt laten föhnen.

Blowdry + Finish (30 min)

Het in model föhnen en stylen van het haar. Voeg deze add-on altijd toe als je een kleurbehandeling boekt zonder een knipbehandeling en als je jouw halflange tot lange haar graag mooi in model wilt laten föhnen en stylen.

Alle shinebehandelingen zijn inclusief wasmassage, productgebruik en drankjes naar keuze.

Rescue Bond Therapy Treatment

Een ‘healthy hair’-behandeling bomvol natuurlijke ingrediënten die je haar voedt, beschermt en van binnenuit herstelt. Daarmee is het de ideale behandeling om (chemisch) beschadigd haar nieuw leven in te blazen.

Intense Conditioning Treatment

Een intensief voedend masker dat kwetsbaar haar oppept en het weer sterk, zacht en veerkrachtig maakt.

Healthy Hair Steam mask

Een sterk verzorgend masker dat futloos haar weer laat stralen en beter handelbaar maakt. Dit masker moet intrekken onder de stoomkap, zodat het optimaal door je haar kan worden opgenomen.

Relax Head Massage (15 min)

Een ontspannende hoofdhuidmassage van vijftien minuten, die wordt uitgevoerd terwijl jij op een wasbed ligt. Met deze massage kom je niet alleen helemaal tot rust, maar wordt ook de bloedsomloop in de hoofdhuid gestimuleerd, wat de haargroei bevordert.

Alle Double You-behandelingen zijn inclusief wasmassage, inzetten, knippen en drankjes naar keuze.

Wil je langer haar en/of meer volume? Dat kan met onze Double You hair extensions! Deze zijn gemaakt van 100% remy haar van de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar als tape extensions en als weft extensions. Voor de afspraak vindt er altijd een vrijblijvend adviesgesprek plaats, waarin je haarstylist uitlegt hoeveel haar er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De juiste kleur van het haar wordt dan ook bepaald en een custom bestelling wordt geplaatst.

Wil je graag overleggen welke behandeling bij jou past? Bel gerust naar de salon (t:030-3039716) voor advies. We helpen je graag!

Klik hier om jouw hair date bij Salon B nu in te plannen >>