4 tips om wakker te worden met coupe flawless

Wakker worden met mooi haar

De meesten van ons hebben de vakantie inmiddels achter de rug en moeten er weer aan geloven: vroeg opstaan om naar school, studie of werk te gaan. Stel je eens voor dat je de snooze-knop van je wekker nog één keer extra kunt indrukken, omdat het temmen van je manen in no time is gepiept? Te mooi om waar te zijn, denk je nu misschien, maar met deze vier tips vergroot je de kans dat jij wakker wordt met coupe flawless aanzienlijk. Sweet dreams!

Tip 1: Investeer in een satijnen of zijden kussensloop

Klopt: een kussensloop van satijn of zijde is duurder dan een exemplaar van katoen of ander materiaal, maar wat ons betreft wegen de benefits beslist op tegen de extra kosten. Omdat satijnen en zijden kussenslopen gladder zijn en je haar minder uitdrogen, word je gegarandeerd wakker met minder knopen en klitten en glanzendere lokken. Rise and shine, baby!

Tip 2: Wrap it up!

Met een kussensloop van satijn of zijde ben je verzekerd van knoop- en klitvrij, gezond uitziend haar als je opstaat. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen ’s nachts een kapje of muts met een satijnen of zijden binnenkant te dragen. Dit houdt je haar gehydrateerd en voorkomt gespleten punten. Als alternatief kun je een sjaal van satijn of zijde om je haar wikkelen voordat je gaat slapen. Easy does it! Volume krijg je er niet van, dus deze optie is vooral geschikt voor dames die gezegend zijn met een weelderige bos dik haar of krullen.

Tip 3: Draag je haar vast

Je haar in een hoge knot of vlecht dragen, is veruit de bekendste en misschien wel de eenvoudigste manier om het te beschermen terwijl jij in dromenland bent. Of je nu krullen of steil haar hebt: dit trucje werkt altijd! Let wel op dat je een zacht elastiekje zonder metaal gebruikt (bijvoorbeeld een scrunchie), zodat je haar niet beschadigd raakt. Bijkomend voordeel: hier krijg je wél volumineus haar van.

Tip 4: Verwen je lokken met een overnight masker

Eigenlijk kun je je haar op elk moment van de dag verzorgen met een voedend masker, maar omdat dit niet altijd evengoed uitkomt én omdat een masker ’s nachts nu eenmaal meer tijd heeft om zijn werk te doen, is dit het moment bij uitstek om je lokken te verwennen. Er bestaan speciale overnight maskers, maar in principe kun je elk verzorgend masker hiervoor gebruiken. Zorg er wel voor dat het masker dat je kiest past bij jouw haartype. Om je kussen tegen de vettigheid te beschermen, kun je er een handdoek overheen leggen of zelf een douchekapje of haarhanddoek dragen.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS