Best men hairdo’s van Game of Thrones

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Het achtste – en helaas laatste – seizoen van Game of Thrones is officieel begonnen. Deze show staat onder andere bekend om de hoeveelheid aandacht die aan haar wordt besteed. Nu denk je waarschijnlijk meteen aan de complexe coupes van de vrouwen, maar heb je weleens naar het haar van de mannen gekeken? Wij in ieder geval wel! In dit artikel zetten we zes tijdloze hairdo’s uit Game of Thrones op een rijtje, die je thuis gemakkelijk kunt namaken: van kort en wild tot lang en krullend.

Short and wild

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Tormund

Ben je meer van het wilde (of zullen we zeggen: wildling) haar? Dan is Tormund een goed rolmodel voor je, met zijn wilde, matte haar dat naar achteren is gestijld. Alsof je dagenlang in de sneeuw hebt gelopen en verder niets aan je haar hebt gedaan. Voor deze look is wat korter haar perfect. Gebruik de 2nd Day Matte Paste van The Insiders om een extra mat effect aan je haar te geven. Let op: a little goes a long way. Bouw het product op totdat je het gewenste, matte effect krijgt en breng je haar vervolgens in model. Het is het beste om hiervoor je handen te gebruiken in plaats van een kam, want hoe warriger je haar eruitziet, hoe beter.

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Gendry

Misschien was je dit personage al lang weer vergeten, maar Gendry heeft beslist een belangrijke rol gespeeld in Game of Thrones. Hij is in de show een blacksmith. Voor dit beroep heb je een bepaalde ruigheid nodig en deze ruigheid komt ook terug in zijn haar. In de eerste seizoenen is dat te zien aan zijn korte en warrige coupe. Om deze look te reproduceren, kun je de Editor Forming Cream van The Insiders gebruiken. Dit product is geschikt voor kort tot medium haar; precies wat Gendry heeft. Breng het product beetje bij beetje aan in je haar en gebruik je vingers om je haar warrig te maken. Gendry draagt zijn haar niet strak naar achteren, maar meer naar voren. Wees dus niet bang om wat plukjes haar over je voorhoofd te laten vallen.

Medium and slick

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Jamie Lannister

Voor de coupe van Jamie Lannister gaan we kijken naar zijn haar uit seizoen 1, waar zijn rijkdom af te zien is aan zijn haar. Jamie rockt wat langer haar met een middenscheiding, waarbij de lokken rond zijn gezicht korter zijn dan de rest van zijn haar. Als je naar de foto kijkt, zou je denken dat er geen producten zijn gebruikt om deze look te creëren, maar waarschijnlijk is er wel degelijk iets gebruikt. Tijdens het vechten moet je haar tenslotte goed blijven zitten, toch? Bij deze look is volume bij de aanzet belangrijk. Je kunt de Teaser Styling Dust van The Insiders gebruiken op de aanzet en met je vingertoppen inmasseren in je haar. Maak de middenscheiding met een kam en maak het geheel af met een beetje haarspray, om je haar op zijn plek te houden.

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Daario Naharis

Daario Naharis wordt gespeeld door Michiel Huisman en is, naast Carice van Houten, de tweede Nederlandse acteur in Game of Thrones. Daar mogen we best een beetje trots op zijn! Voor de look van Daario is wat langer, golvend haar ideaal. De luitenant van de Second Sons draagt zijn haar naar achteren, maar niet zo wild als Tormund. Als je voor deze look gaat, kun je de Bossy Molding Paste van The Insiders gebruiken om je haar meer structuur en volume te geven. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat je haar dikker aanvoelt. Stijl je haar naar achteren met je vingers of een kam.

Long and curly

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Jon Snow

We kunnen misschien wel stellen dat Jon Snow, gespeeld door Kit Harington, een van de bekendste personages uit Game of Thrones is. Niet alleen zijn karakter is iconisch, maar zeker ook zijn haar. Als jij krullend haar hebt en het wat langer laat groeien, kun je de kenmerkende Jon Snow-look zo namaken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is zorgen dat je krullen goed op hun plek blijven zitten en niet te veel pluizen. Je kunt hiervoor de Velvetine Styling Cream van The Insiders gebruiken. Wil je voor de welbekende man bun gaan? Kam je haar dan strak naar achteren en zet het vast in een knot met een elastiekje. Voor het glanzende haar dat Jon ook heeft, kun je de Slick Jimmy’s Pomade van The Insiders gebruiken. Je kunt al je haar in een knot doen of voor de ‘half up, half down’-look gaan.

Best men hairdo’s van Game of Thrones

Tyrion Lannister

Last but not least bespreken we Tyrion Lannister, gespeeld door Peter Dinklage. We kijken naar het haar van Tyrion vanaf seizoen 5, want vanaf dat moment laat hij zijn natuurlijke krullen veel meer naar voren komen. Tyrion stijlt zijn haar wel anders dan Jon. Waar Jon meer voor de wet look gaat, is het broertje van Jamie Lannister meer van de soft matte look. Om je natuurlijke krullen een handje te helpen, kun je de Curl’s Best Friend Styling Mousse van The Insiders gebruiken. Breng de mousse aan in je haar en verdeel het van aanzet tot punt. Zo creëer je meer volume en body in je haar en voorkom je frizz.

In need of some advice?

Onze haarstylisten helpen je graag een handje! Kom gerust eens langs bij een van onze salons voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Bron afbeeldingen: Pinterest

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS