Christmas hair tutorial: Gold Foil Braids & Vintage Hollywood Waves

Want to celebrate christmas in style? Met onze christmas hair tutorial ben je helemaal klaar voor de feestdagen. We creëren twee looks; voor iedere kerstdag één. Want op kerst mag je lekker uitpakken, vinden wij. En dan bedoelen we niet alleen de cadeau’s, maar ook qua looks! 😉 Voor de eerste kerstdag maken we Vintage Hollywood Waves en voor op tweede kerstdag de Gold Foil Braids. 

We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven. You’re welcome! 😉

Look 1: Vintage Hollywood Waves

Stap 1: Spuit de Salon B Highlight Protector Spray op de aanzet en in de lengtes om het haar te beschermen tegen de hitte en de kleur mooi te houden.

Stap 2: Föhn je haar en begin bij de aanzet voor optimaal volume. Föhn daarna de rest van je haar droog en stijl met behulp van een föhnborstel

Stap 3: Gebruik de Teaser Styling Dust van The Insiders om volume bij de aanzet te creëren

Stap 4: Wikkel één voor één plukken losse plukken om de krultang en houdt dit vijf à tien seconden vast. Rol de krul vervolgens op en zet het vast met een comair haarclip. Herhaal dit tot je alle plukken hebt vastgezet.

Christmas hair Vintage Hollywood Waves

Stap 5: Haal de haarclips eruit en borstel je haar met een platte borstel om van de strakke krullen volle, luchtige waves te maken.

Stap 6: Creëer een mooie glans met de Go With The Glow Hair Oil van The Insiders. Breng dit aan in de lengtes en punten, breng het haar met je handen in et voilà!

Look 2: Gold Foil Braids

Stap 1: Spray de Salon B Texturising Volume Spray op de aanzet.

Stap 2: Vlecht het haar vanaf de voorste plukken in. Pak twee plukken en leg de een over de ander. Pak na één wikkel telkens een nieuwe pluk en voeg deze toe aan de rest. Herhaal dit tot je niet verder kunt.

Stap 3: Gebruik haarpinnen om de linker- en rechterkant in het midden vast te zetten.

Stap 4: De twee losse plukken die daaruit overblijven wikkel je om de krultang, zodat dit overgaat in de rest van je haar.

Christmas hair gold foil braids

Stap 5: Wikkel daarnaast nog andere losse plukken aan de achterkant in de krultang, zodat dit gedeelte mooi in elkaar overloopt en extra volume krijgt.

Stap 6: Spray de Hold It There Finishing Spray van The Insiders op de vlechten als basis voor het bladgoud.

Stap 7: Pak nu het bladgoud met een pincet en leg dit in de bochten van de vlecht, zowel aan de bovenkant als de onderkant.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS