De haarroutine van influencer Daelorian van der Kolk

De haarroutine van influencer Daelorian van der Kolk

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Daelorian van der Kolk (@daelostylo) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Je kent deze Amersfoortse misschien als model (in 2013 deed ze mee aan Holland’s Next Top Model) of van haar Instagram-account. Vorige maand kwam ze weer langs bij Salon B.

Hoe vaak was je je haar?

“Dat ligt heel erg aan hoe mijn dag of week eruitziet. Als ik heb gesport, gooi ik er liever een heleboel droogshampoo in, tenzij ik mega sweaty ben. Over het algemeen was ik het zo’n twee à drie keer per week. Meestal laat ik het gewoon aan de lucht drogen.”

Welke haarproducten gebruik je?

“Ik ben groot fan van Olaplex No. 3! Dit product zou ik iedereen aanbevelen. Zeker toen ik nog geblondeerd haar had, heeft dit product het verschil gemaakt. Inmiddels heb ik ook de No. 4 (shampoo, red.) en No. 5 (conditioner, red.) gehaald, waardoor mijn haar nog gezonder is geworden. Omdat het prijzige producten zijn, doe ik één keer per week een Olaplex-routine. Gedurende de rest van de week gebruik ik de shampoo en conditioner om mijn bruine kleur te onderhouden. Verder vind ik het haarmasker, de haarolie en het haarparfum van Gisou amazeballs! Als heat protector gebruik ik een spray van ghd.”

Welke stylingtools gebruik je?

“Ik heb een samenwerking gehad met ghd. Van hen heb ik een steiltang, krultang en föhn gekregen, die ik graag gebruik. Verder staat de Dyson Airwrap hoog op mijn wishlist.”

Wat is je all time favoriete haarproduct?

Olaplex! Dit is wat mij betreft the way to go als je gezond haar wilt hebben. Het verschil met andere producten is kort gezegd dat Olaplex je haar van binnenuit gezond maakt en dat andere producten je haar veelal alleen maar gezond laten ogen.”

Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Wederom: Olaplex! En ga regelmatig naar een kapper die je haar onderhoudt op een manier die bij jouw haar past.”

Check het Instagram-account van Daelorian voor een kijkje in haar leven en vergeet ook niet de IGTV-video van haar behandeling bij Salon B Amersfoort te bekijken.

De haarroutine van influencer Daelorian van der Kolk
Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS