De haarroutine van influencer Dee van der Zeeuw

De haarroutine van influencer Dee van der Zeeuw

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Dee van der Zeeuw (@dee) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Met haar Instagram-kanaal focust ze zich op body positivity en hoopt ze haar (veelal jonge) publiek te inspireren. Vorige maand zat ze in de stoel bij haarstylist Sab van Baggem (Salon B Utrecht) om haar blonde manen te laten kleuren en knippen.

Hoe vaak was je je haar?

“Ik was mijn haar eigenlijk iedere ochtend – I know, superslecht – tenzij de mooie krullen van de avond ervoor er nog in zitten.”

Welke haarproducten gebruik je?

“Omdat ik hair extensions heb die vastzitten met haarlijm, mag ik geen producten gebruiken met fruitzuren. Ik gebruik daarom de haarproducten die bij mijn extensions horen. Wel heb ik laatst het haarmasker van de Lidl ontdekt. Het klinkt misschien vreemd, een haarmasker van de Lidl, maar het maakt mijn haar mooi zacht en glanzend, zonder het te verzwaren.”

Welke stylingtools gebruik je?

“Het enige wat ik echt niet zou kunnen missen in mijn leven, is mijn steiltang. Hij is weleens kapot gegaan op vakantie en ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld, haha.”

Wat is je all time favoriete haarproduct?

“Zilvershampoo, omdat ik echt van die assige look houd, en het haarmasker van de Lidl.”

De haarroutine van influencer Dee van der Zeeuw
Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Laat je haar niet zomaar kleuren bij een simpele kapsalon, ook al betaal je daar minder. Het is zo belangrijk dat je kapster rekening houdt met de kwaliteit van je haar! Ik heb deze fout zelf vaak gemaakt, maar sinds ik bij Salon B kom, weet ik beter.”

Check deze vlog van Dee voor een sneak peek van haar behandeling en vergeet ook niet een kijkje te nemen op haar Instagram-account voor een flinke dosis body positivity.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS