De haarroutine van influencer Eva Quigley

De haarroutine van influencer Eva Quigley

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Eva Quigley (@evaquigley) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Deze girl boss is het brein achter Humble & Crumble en gooit elke zondagavond stipt om acht uur een nieuwe voorraad koekjes online, die als warme broodjes over de toonbank vliegen. Even geleden zat ze in de stoel bij Salon B en ze verliet de salon met haar dat net zo finger-licking good was als haar baksels.

Wat doe je op een gemiddelde dag aan je haar nadat je bent opgestaan?

“Heel eerlijk? Nadat ik ben opgestaan, doe ik eigenlijk niets aan mijn haar, behalve kammen of even föhnen als ik het heb gewassen. Ik was mijn haar zo’n twee à drie keer per week.”

Welke haarproducten gebruik je?

“Ik gebruik de shampoo en conditioner uit de Extreme-lijn van Redken en eens per week gebruik ik zilvershampoo van Fudge. Na het drogen van mijn haar gebruik ik vaak wat Dark Oil van Sebastian Professional om pluizend haar tegen te gaan.”

Welke stylingtools gebruik je?

“De enige stylingtools die ik gebruik, zijn een krultang – die wel wat beter kan – en een föhn… die eigenlijk ook beter kan. Haha!”

Wat zijn je all time favoriete haarproducten?

“Mijn favoriete haarproducten aller tijden zijn de shampoo uit de Extreme-lijn van Redken, de zilvershampoo van Fudge, Dark Oil van Sebastian Professional en droogshampoo van Andrélon.”

Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Doe niet te veel met je haar! Krul of steil het niet elke dag en kleur het niet te vaak of te extreem. Kies ook voor een goede, professionele kapper, die weet wat goed is voor je haar, zoals de haarstylisten van Salon B.”

Vergeet niet het Instagram-account van Eva te checken voor een kijkje in haar drukke, maar mega-inspirerende leven.

De haarroutine van influencer Eva Quigley
Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS