De haarroutine van influencer Leonie ter Veld

De haarroutine van influencer Leonie ter Veld

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Leonie ter Veld (@lterveld) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Ze is kind aan huis bij haarstylist Ayleen Boonstra (Salon B Amsterdam Centrum) en kwam vorige week langs in de salon, omdat haar lokken aan een opfrisbeurt toe waren.

Wat doe je op een gemiddelde dag aan je haar nadat je bent opgestaan?

“Ik was mijn haar drie keer per week met een shampoo en gebruik een conditioner in de puntjes. Als ik mijn haar was, doe ik dat altijd ’s ochtends. Op de dagen waarop ik het niet was, gebruik ik een droogshampoo van Batiste. Verder borstel ik mijn haar iedere ochtend en na het borstelen doe ik meestal wat haarolie van Moroccanoil in de puntjes. That’s it!

Welke haarproducten gebruik je?

“Ik gebruik een keer per week de zilvershampoo van The Insiders en twee keer per week een normale shampoo. Ik wissel af tussen de Stay With Me Colour Saver Shampoo van The Insiders en de Elvive Extraordinary Oil Shampoo van L’Oréal Paris. Na het wassen gebruik ik eens per week een haarmasker van Moroccanoil en de andere twee keren gebruik ik de 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie. Verder ben ik fan van de droogshampoo van Batiste en gebruik ik haarolie van Moroccanoil. Als ik mijn haar verhit met een steiltang – wat ik bijna nooit doe – gebruik ik een heat protection spray van Maria Nila.”

Welke stylingtools gebruik je?

“In de winter gebruik ik een föhn en ik gebruik heel soms een steiltang; de goedkoopste van Kruidvat.”

Wat is je all time favoriete haarproduct?

“De haarolie van Moroccanoil! Het is niet normaal hoe goed dit product voor je haar is. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Ook ben ik heel erg te spreken over de droogshampoo van Batiste in de variant ‘tropical’.”

De haarroutine van influencer Leonie ter Veld
Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Gebruik haarolie! Ik smeer dit al jaren in de puntjes van mijn haar. Het blijft daardoor mooi en pluist niet. Ik denk dat het ook slim is om iedere dag je haar te borstelen, in ieder geval met mijn haartype. Eens in de zoveel tijd een maskertje gebruiken, kan ook geen kwaad!”

Vergeet ook niet de website van Leonie en haar YouTube-kanaal te bekijken voor heerlijke, gemakkelijk te bereiden recepten.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS