De haarroutine van influencer Pamela Kroes

De haarroutine van influencer Pamela Kroes

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Pamela Kroes (@pamelakroes) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Nog niet zo lang geleden liet ze haar haar doen door haarstylist Amber Klare (Salon B Amsterdam Centrum) en ze was over the moon met het resultaat.

Wat doe je op een gemiddelde dag aan je haar nadat je bent opgestaan?

“Ik ben niet de persoon die ’s ochtends veel moeite doet voor haar haar. Als ik uit bed kom, zit mijn haar meestal in een lage staart of knot. Ik kam het eventjes door en dan zit het meestal meteen goed. Dat is echt het voordeel van stijl haar: ik hoef er vrij weinig aan te doen.”

Hoe vaak was je je haar?

“Ik was mijn haar gemiddeld twee keer per week. Dat is best weinig, maar dat doe ik omdat mijn haar van nature vrij snel vettig wordt. Ik heb gemerkt dat hoe minder vaak ik het was, hoe minder snel het vet wordt. Buiten dat is het natuurlijk gewoon goed voor je haar om het niet te vaak te wassen. In het begin is dat best moeilijk, maar uiteindelijk went je haar eraan en kun je het makkelijk drie dagen niet wassen.”

Welke haarproducten gebruik je?

“Dat zijn er niet veel. Ik gebruik een shampoo en een conditioner van het vegan merk Love, Beauty and Planet. Ik merk dat deze producten heel fijn werken tegen vet haar. Verder gebruik ik vaak nog iets van een arganolie en soms een antiklitspray.”

Welke stylingtools gebruik je?

“Ik vind het leuk om mijn haar af en toe te krullen. Zoals ik al zei, heb ik van mezelf heel stijl haar en soms ben ik daar gewoon even klaar mee. Dan pak ik de krultang erbij en maak ik losse krullen. Dat doe ik overigens niet vaak, want meestal heb ik er geen tijd voor.”

Wat is je all time favoriete haarproduct?

“Mijn all time favoriete haarproduct is mijn Remington Pearl Wand krultang. Hij kost maar iets van € 30,-, maar werkt echt supergoed. Het is een van de weinige krultangen die een krul goed in mijn haar laten zitten.”

De haarroutine van influencer Pamela Kroes
Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Was je haar niet te vaak! Dit is écht beter voor je haar en je zult zien dat je haar dan veel minder snel vettig wordt. En laat de puntjes regelmatig bijknippen; daar wordt je haar alleen maar mooier en gezonder van.”

Benieuwd naar de vlog die Pamela opnam over haar kennismaking met Salon B? Bekijk hem hieronder of op haar eigen YouTube-kanaal.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS