De haarroutine van influencer Sarah Rebecca

De haarroutine van influencer Sarah Rebecca

De meeste influencers staan niet alleen bekend om hun grote volgersaantal, fabulous lifestyle en ongeëvenaarde fashion sense, maar ook om hun never not flawless hairdo. Wat is het geheim achter hun jaloersmakende lokken en hoe houden ze hun haar in top shape? Dat wilden wij ook weleens weten en daarom vroegen we influencer Sarah Rebecca (@sarahrebeccanl) deze maand het hemd van het lijf over haar haarroutine. Deze blondine met een passie voor fashion is vooral bekend van haar Instagram-account en YouTube-kanaal, maar is sinds kort ook werkzaam als style coach. Ze is kind aan huis bij haarstylist Sabrina van Dee (Salon B Utrecht) en doet met alle liefde een boekje open over haar hair care gebruiken en gewoonten.

Wat doe je op een gemiddelde dag aan je haar nadat je bent opgestaan?

“Op veel dagen werk ik thuis. De ene dag vind ik het heerlijk om direct onder de douche te springen en de andere dag geniet ik ervan om mijn werkdag te starten in badjas en neem ik pas later op de dag een douche.”

Hoe vaak was je je haar?

“Ik was mijn haar altijd ’s ochtends, zodat er geen gekke ‘vouwen’ in komen. Momenteel doe ik dat meestal één keer per drie dagen.”

Welke haarproducten gebruik je?

“Ik gebruik de Stay With Me Colour Saver Shampoo en Conditioner van The Insiders, afgewisseld met de Beautiful Blonde Shampoo van The Insiders. Ik merk dat dit heel goed werkt in combinatie met mijn geverfde haar (babylights); de kleur blijft mooi koel. Verder gebruik ik op dag twee en drie soms droogshampoos van diverse merken (Batiste en Maria Nila zijn favoriet). Als ik mijn haar steil of krul, smeer ik altijd een klein beetje van de Andrélon Pink Collection Make It Shine Haarcrème met heat protection in de lengte van mijn haar. Dit werkt ook perfect als mijn haar pluist.”

Welke stylingtools gebruik je?

“Eigenlijk gebruik ik alleen een föhn en een steiltang. De steiltang gebruik ik zowel om mijn haar te steilen als om het te krullen.”

Wat is je all time favoriete haarproduct?

“Droogshampoo vind ik echt dé uitvinding van de afgelopen jaren. Ik gebruik het niet als vervanger voor shampoo – als mijn haar vet is, wil ik het echt wassen – maar het geeft in no time volume aan mijn haar, doordat het het stugger maakt.”

De haarroutine van influencer Sarah Rebecca
Stel: je mag één tip geven om je haar mooi en gezond te houden. Wat zou je adviseren?

“Borstel je haar niet te vaak! Mijn ervaring is dat het daar niet mooier op wordt, maar heel broos, pluizig en breekbaar en het haalt het volume uit mijn haar. Verder zou ik je haar ook zeker niet vaker wassen dan nodig. Dan wordt het alleen maar sneller vet.”

Extra leuk: Sarah heeft haar laatste behandeling bij Salon B gevlogd! Bekijk de video hieronder of op haar eigen YouTube-kanaal.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS