16/03/2020: Deze maatregelen neemt Salon B tegen het coronavirus

Deze maatregelen neemt Salon B tegen het coronavirus

Beste klant,

Als gewaardeerde klant van Salon B vertrouw je ons om een zo veilig mogelijke, comfortabele omgeving te bieden voor een fijne haarbehandeling bij Salon B. Nu de wereld vanwege COVID-19 voor enorme uitdagingen staat, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij jouw vertrouwde salon zijn.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat je misschien twijfelt om een afspraak te maken. We kunnen je verzekeren dat Salon B alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om je gezondheid te beschermen. Graag willen wij je daarom persoonlijk uitleggen welke stappen wij hebben genomen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Hygiëne in de salon

Het is goed te weten dat we alle materialen en meubels altijd volgens de hoogste normen reinigen en desinfecteren. Contactvlakken en de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de toiletten, Advice Zone (voor advies) en Shine Zone (waar je haar gewassen wordt), worden gedurende de dag elk uur gereinigd en gedesinfecteerd.

Je ‘persoonlijke ruimte’, zoals de spiegelunit, stoelen en armleuningen in de Style Zone en Colour Zone (waar je haar gekleurd wordt) en alle gebruikte materialen, worden na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd.

Daarnaast hebben we de volgende maatregelen genomen:

We schudden in onze salons geen handen.
We wassen onze handen zeer regelmatig.
Wegwerphanddoekjes op de toiletten.
Desinfecterende handgel is aanwezig in de salons.
Tussen de werkplekken waar klanten zitten, laten we een lege werkplek (minimaal twee meter).

Teamleden die op welke manier dan ook niet fit zijn, mogen de salon niet in. Hierin roepen we alle klanten op om ook deze verantwoordelijkheid te nemen. Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief onze leveranciers.

Openingstijden van de salons

Wij en vele collega-ondernemers gaan het de komende tijd moeilijk krijgen en daarom hebben we jullie steun hard nodig. We gaan, totdat de overheid een complete lockdown invoert, met de salons op wisselende tijden open, om zo het aantal bezoekers te verspreiden. Onze vaste openingstijden zijn de komende weken dan ook niet van toepassing. De salons zijn open gedurende de tijden dat de kappers aanwezig zijn. Op het moment dat je een afspraak maakt, kunnen onze Bookers precies zien wie wanneer aanwezig is en een afspraak voor je inplannen, zodat jij er als klant niets van merkt dat er geen vaste openingstijden gelden.

Kosteloos afspraken wijzigen

Het is geen probleem om zonder kosten de afspraak te verzetten als dat een prettig gevoel geeft. Onze Bookingroom zit klaar om je te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden.

Vervolg…

We kunnen je verzekeren dat we het nieuws op de voet volgen en dat we onze beslissingen consequent alleen op feiten baseren. Als klant ben jij voor ons het allerbelangrijkst en we doen er alles aan om je goed en veilig te kunnen helpen.

Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. Je kunt erop rekenen dat we je een prettig verblijf in de salon kunnen bezorgen.

Hartelijk dank voor je keuze voor Salon B,

Warme groet,

Andy Uffels en Loes Schouten
Founders Salon B

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS