Hair transformation: Buttery beige

Hair transformation: Buttery beige

Soms ben je toe aan iets nieuws. Omdat je simpelweg niet meer tevreden bent, iets te vieren hebt of een bepaalde periode uit je leven wilt afsluiten. Van een nieuwe haircut of haarkleur kun je dan ontzettend opknappen. Niet alleen vanbuiten, maar óók vanbinnen. Ben jij klaar voor een nieuwe look, maar heb je last van koudwatervrees? Laat je dan inspireren door de haartransformatie van Marit Hollander (@marithollander).

Before

Marit: “Van tevoren had ik een tof idee in mijn hoofd, maar echt goede voorbeelden had ik niet. Marten kent me inmiddels al heel wat jaren en maakt er altijd iets tofs van, dus ik heb zo goed mogelijk uitgelegd wat ik voor ogen had en hij vulde het vervolgens aan en maakte een plan. Ik wilde vooral graag een stuk blonder en we besloten ook meteen de uitgroei helemaal mee te pakken, wat we normaal gesproken niet doen. Ik wilde iets lichts, maar niet grijs. Assig mocht wel, maar ik neigde vooral naar een beige-achtig tintje. Heel duidelijk dus (not), haha.”

Hair transformation: Buttery beige

Marten: “Het was Marits wens om haar haar een keer helemaal te laten ontkleuren en om deze keer geen highlights te laten zetten. Ik adviseerde haar om een stuk korter te gaan. Dat was nodig in verband met de kwaliteit van haar haar.”

During

Marit: “Ik vind het altijd heel fijn in de salon. Ik hield eigenlijk nooit zo van naar de kapper gaan, want het kost een hoop tijd en ik vond het altijd zo’n gedoe. Inmiddels heb ik aardig wat uurtjes bij Salon B gezeten en het is altijd gezellig met Marten. Tegenwoordig ben ik ook niet meer nerveus tijdens de behandeling, omdat ik weet dat Marten er altijd iets moois van maakt.”

Marten: “Eerst heb ik de aanzet van Marits haar opgelicht. Toen de aanzet licht genoeg was, was er nog een balkje zichtbaar waar de highlights begonnen. Om een mooie overgang te creëren tussen de ontkleurde aanzet en de oude highlights, heb ik het haar eerst volledig gedroogd, om vervolgens lowlights te zetten in haar natuurlijke haarkleur. Daarna was de kleur perfect! Ik heb de aanzet iets warmer gelaten dan de punten, zodat er met behulp van de toner een mooi kleurverloop zou ontstaan. Bij Marit mag ik altijd alles proberen qua toner, zolang het maar blond is. Deze keer heb ik gekozen voor een klein beetje strawberry blonde met veel zilverblond en wat beigeblond. Dit resulteerde in een mooie, zachte kleur, die ik buttery beige heb genoemd. Ik heb de bovenste helft van het haar steil gelaten en de onderste helft gekruld met de Tourmaline Ceramic Curler van The Insiders. Het gekrulde haar heb ik uitgeborsteld met de Flat Brush van The Insiders.”

After

Marten: “Marit was as always heel erg blij. Blije klant, blije kapper!”

Hair transformation: Buttery beige

Marit: “Ik vind het eindresultaat écht heel mooi! Het voelt ook heel chic, maar toch sportief. Heel erg ‘mij’. Er moest een stuk af en daar was ik wel een béétje zenuwachtig voor, maar ik vind de lengte echt super. Ik krijg er ook heel veel complimentjes over.”

#salonbtransformatie

Heb jij ook een haartransformatie ondergaan in een van onze salons? Deel deze dan op Instagram met #salonbtransformatie. Vinden we leuk!

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS