Hair transformation: Luscious lavender

Hair transformation: Luscious lavender

Soms ben je toe aan iets nieuws. Omdat je simpelweg niet meer tevreden bent, iets te vieren hebt of een bepaalde periode uit je leven wilt afsluiten. Van een nieuwe haircut of haarkleur kun je dan ontzettend opknappen. Niet alleen vanbuiten, maar óók vanbinnen. Ben jij klaar voor een nieuwe look, maar heb je last van koudwatervrees? Laat je dan inspireren door de haartransformatie van Lisa.

Before

Lisa: “In het verleden heeft Maartje al verschillende haarkleuren bij me gemaakt: grijs, pastelroze, oudroze en koper. Ik houd ervan om nieuwe kleuren uit te proberen! Via Instagram had ik Maartje een foto gestuurd van een donkere, lavendelpaarse kleur die me erg mooi leek voor de herfst. Aangezien er nog kopertinten in mijn haar zaten, hadden we besproken dat het waarschijnlijk niet in één keer zou lukken om naar paars te gaan. Ik verwachtte daarom dat Maartje mijn haar eerst lichter zou maken – en niet dat ik dezelfde dag nog met paars haar de salon uit zou lopen!”

Hair transformation: Luscious lavender

Maartje: “Het haar van Lisa mag altijd opvallen. Het is prachtig steil, sterk en glanzend. Na zilver en verschillende roze en peachy kleuren, was het tijd voor iets nieuws. Lisa liet me een foto zien met verschillende paarse en roze tinten. Het was tijd voor een make-over, ook omdat haar eigen leven (positief) aan het veranderen is. Een nieuwe fase met nieuw haar! Ik was bang dat de warme pigmenten van haar donkere, koperen aanzet en perzikkleurige punten niet direct koel zouden worden, dus ik heb haar gewaarschuwd dat ik niet kon beloven dat ze meteen paars zou worden. We moesten afwachten hoe haar haarkleur na het highlighten zou zijn.”

During

Maartje: “Ik heb Lisa’s donkere aanzet eerst gehighlight. Omdat er al een stukje natuurhaar zichtbaar was, heb ik de aanzet schetsend ingezet. Om de haarkwaliteit te waarborgen, heb ik Olaplex no. 1 aan de blondeer toegevoegd. Na alle fijne highlights ingezet te hebben, heb ik het haar dat niet gehighlight was en tussen de folies uit kwam getoned, om dit alvast een paarse basis te geven.

Na het uitspoelen, was het gehighlighte haar supermooi opgelicht en was de rest perfect paars geworden. Yay! Eerst heb ik Olaplex no. 2 een kwartiertje laten intrekken – wederom ten behoeve van de haarkwaliteit – en daarna heb ik het haar uitgespoeld en gewassen met de Beautiful Blonde Shampoo van The Insiders. Vervolgens heb ik het behandeld met een product om de kleur te sealen.

Omdat haar aanzet nog steeds iets warmer was dan haar punten, heb ik zowel de aanzet als de punten uiteindelijk nog eens getoned. Deze lavendelpaarse kleur was het resultaat!”

Lisa: “Ik kom nu al een aantal jaren bij Salon B en ik wil haar niet meer kwijt! Het is altijd heel gezellig met haar en ik vertrouw haar compleet, omdat ik weet dat ze er altijd iets supergaafs van maakt. In de salon zijn, is echt een moment voor mezelf, waarbij ik helemaal kan relaxen met een kopje thee en een magazine.”

After

Lisa: “Wauw! Ik had niet verwacht dat de kleur meteen zo goed zou blijven zitten. Niemand wist dat ik voor paars zou gaan (zelfs ik niet), dus het was een flinke make-over. Ik ben er superblij mee en heb al veel complimenten gekregen. Dit is een look waar ik zeker nog lang van zal genieten.”

Hair transformation: Luscious lavender

#salonbtransformatie

Heb jij ook een haartransformatie ondergaan in een van onze salons? Deel deze dan op Instagram met #salonbtransformatie. Vinden we leuk!

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS