Hair transformation: Sunkissed ash brown

Hair transformation: Sunkissed ash brown

Soms ben je toe aan iets nieuws. Omdat je simpelweg niet meer tevreden bent, iets te vieren hebt of een bepaalde periode uit je leven wilt afsluiten. Van een nieuwe haircut of haarkleur kun je dan ontzettend opknappen. Niet alleen vanbuiten, maar óók vanbinnen. Ben jij klaar voor een nieuwe look, maar heb je last van koudwatervrees? Laat je dan inspireren door de haartransformatie van Lois, die werd geholpen door haarstylist Pien van Geffen van Salon B Utrecht.

Before

Lois: “Ik wilde graag totaal iets anders. Ik had al een tijdje langer haar met een balayage die totaal vergeeld was. Aan de bovenkant had ik mijn eigen haarkleur laten uitgroeien. Dat wilde ik ook graag iets lichter, zodat het wat vriendelijker bij mijn gezicht zou kleuren. Ook begon ik me enorm te ergeren aan het feit dat mijn langere haar overal tussen bleef hangen. Het was onpraktisch, dood en moest weg.”

Pien: “Lois wilde graag een verandering. Ze wilde een stuk blonder gaan en haar uitgroei mocht minder opvallen, maar het moest wel natuurlijk blijven. Ik ben op Pinterest op zoek gegaan naar voorbeelden van de perfecte kleur, die ik niet alleen heel mooi vond, maar die ook helemaal bij de wensen van Lois paste.”

Hair transformation: Sunkissed ash brown

During

Pien: “Ik heb heel veel fijne highlights gezet, zodat het haar van Lois er natuurlijk bleef uitzien, maar wel een stuk lichter werd. Ik heb niet alleen de aanzet opgelicht, maar ook sommige lengtes en punten, zodat er een subtiel kleurverschil ontstond. Na het oplichten was Lois’ haar nog steeds vrij warm. Om de warmte te neutraliseren, heb ik het getoned met twee koele tinten. We hadden een beigeblonde kleur voor ogen en die kleur is het uiteindelijk geworden! Na het drogen van het haar, heb ik het gekruld met de Tourmaline Ceramic Curler van The Insiders.”

Lois: “Ik was zelf nog nooit eerder bij Salon B geweest, dus voor mij was het een geheel nieuwe ervaring. Ten eerste word je er goed verwend met koffie, thee of wat je ook maar wilt. Daarnaast was ik erg verbaasd over het feit dat je bij het kleuren niet zoals gewoonlijk voor een spiegel zit, maar aan een lange tafel. Hierdoor heb je tussendoor geen zicht op je eigen haartransformatie. Dat maakt de onthulling des te spannender! Ook heb ik mogen genieten van een fijne hoofdhuidmassage en de heerlijke ligstoelen in de kelder. Normaal gezien vind ik het altijd iets te lang duren bij de kapper, maar in dit geval was ik helemaal relaxed.”

After

Lois: “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Het kortere haar past heel goed bij me. Bovendien maakt het lichtere haar me ook vriendelijker in mijn gezicht. Ik merk dat ik er vrolijker uitzie. Kortom: een coupe die veel beter past bij mijn persoonlijkheid en bij hoe ik me voel!”

Pien: “Lois was superblij met haar nieuwe haarkleur! Ze moest er wel even aan wennen – wat ik goed begrijp, aangezien het een hele verandering voor haar was – maar we waren het erover eens dat het heel goed bij haar paste.”

Hair transformation: Sunkissed ash brown

#salonbtransformatie

Heb jij ook een haartransformatie ondergaan in een van onze salons? Deel deze dan op Instagram met #salonbtransformatie. Vinden we leuk!

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS