Het favoriete product van… Jet Pijbes

Het favoriete product van Jet Pijbes

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Met het lievelingsproduct van haarstylist Jet Pijbes van Salon B Amsterdam Centrum in je haar kom je de donkere dagen voor (en na) Kerst wel door en waan je jezelf een heuse surfer girl op een tropische bestemming. Is it summer, Jet yet?

Wat is je favoriete product?

“Mijn favoriete product is de Surf Spray van Bumble and bumble.”

Waarom is dit je favoriete product?

“Zelf heb ik vrij fijn en weinig haar. Ik moest altijd veel producten gebruiken, voordat mijn haar een beetje stevig aanvoelde. Sinds ik de Surf Spray van Bumble and bumble heb ontdekt, heb ik niet veel meer nodig! Dit product doet namelijk precies wat ik wil. Het geeft mijn haar body en textuur, maar maakt het niet plakkerig of hard. Het is nog steeds heerlijk luchtig, maar dan mét volume!”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Ik gebruik het zelf in handdoekdroog haar, voorafgaand aan het föhnen. Ik spray het vooral op de aanzet en daarna spray ik een beetje in mijn handpalm, dat ik vervolgens door de lengtes kneed. Natuurlijk gebruik ik ook een hittebeschermer in mijn haar voordat ik ga föhnen, om het te beschermen tegen de hitte van de föhn. Hiervoor gebruik ik Trilliant van Sebastian graag. Deze spray geeft je haar glans, maar maakt het niet zwaar. Zodra mijn haar droog is, voel ik er even aan. Kan het nog iets meer body gebruiken, dan spray ik nog wat extra Surf Spray in de lengtes. Ook gebruik ik het op de dagen na het wassen vaak om mijn haar extra messy te maken.”

Hoe gebruik je dit product?

“Bij mezelf gebruik ik de Surf Spray in handdoekdroog haar, op de aanzet en in de punten. Zoals ik al zei, gebruik ik het soms ook in droog haar voor meer ‘messiness’. The messier, the better! Bij mijn klanten gebruik ik het vaak bij een blowdry, want het geeft langdurig, luchtig volume, zonder plakkerig gevoel. Wat ook een goede tip is, is om het in droog haar te sprayen, nadat je er krullen in hebt gemaakt. Dit geeft een net iets rauwer effect en zorgt ervoor dat je niet van die nette krullen hebt, maar meer beachy waves met een edgy randje.”

Voor wie is dit product het meest geschikt?

“Voor iedereen, eigenlijk! Ik gebruik het bij vrouwen én bij mannen. Bij mannen die iets dunner haar hebben, gebruik ik het bijvoorbeeld graag, omdat je er veel body en volume van krijgt. Ook heb ik een aantal mannelijke klanten met van dat halflange ‘surfhaar’. Daar is de Surf Spray natuurlijk ook perfect voor! Het is wat mij betreft dus geschikt voor iedereen die niet te veel aan zijn of haar haar wil doen en houdt van een luchtige, messy finish.”

Surf Spray Bumble and bumble

Wanna try?

Ben je benieuwd wat de Surf Spray van Bumble and bumble voor jouw haar kan betekenen? Je kunt dit product voor € 27,90 aanschaffen in al onze salons.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS