Het favoriete product van… José van Dalfsen

Het favoriete product van José van Dalfsen

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Haarstylist José van Dalfsen van Salon B Amersfoort bijt het spits af en onthult aan welk product ze haar jaloersmakende, messy lokken te danken heeft.

Wat is je favoriete product?

“Mijn favoriete product is de Woodstock Wax Spray van The Insiders.”

Waarom is dit je favoriete product?

“Omdat dit product mijn look helemaal afmaakt. Het geeft net even die finishing touch.”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Als mijn haar gewassen en droog is, spray ik een beetje op mijn handen en knijp of wrijf ik dit in mijn punten. Dat doe ik ook op dag twee en drie, wanneer ik mijn haar niet heb gewassen.”

Hoe gebruik je dit product?

“Bij mij werkt de Woodstock Wax Spray het lekkerst in droog haar. Ik verdeel het vanaf het midden tot in mijn punten. Het is ook een lekker product om in handdoekdroog half lang haar te gebruiken – bijvoorbeeld bij mannen – voor een extra grungy effect en een niet te gewassen look. Ook als je krullen hebt, werkt dit product trouwens top! Kneed het als finishing touch in je punten voor een ‘lived in’-gevoel.”

Voor wie is dit product het meest geschikt?

“Dit product is geschikt voor iedereen die een vleugje festival in zijn of haar haar wil!”

Woodstock Wax Spray The Insiders
Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS