Het favoriete product van… Judith Bakker

Het favoriete product van Judith Bakker

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Het favoriete product van haarstylist Judith Bakker van Salon B Alkmaar is er een dat je zeker in huis moet hebben zodra de feestdagen naderen. Waarom? Met haar topfavoriet geef je je lokken in een handomdraai volume waar menig a-lister jaloers op is…

Wat is je favoriete product?

“Mijn favoriete product is de Thickening Full Form Soft Mousse van Bumble and bumble.”

Waarom is dit je favoriete product?

“Ik gebruik deze mousse bij veel van mijn klanten om het haar meer body en volume te geven als ik het ga föhnen. Het ruikt bovendien heerlijk!”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Ik houd ervan om met veel volume en veerkracht te föhnen. Daar helpt deze mousse uitstekend bij. Ik gebruik het vooral bij mijn klanten als ik een glamorous look wil maken.”

Hoe gebruik je dit product?

“Je spuit een klein beetje mousse op je hand en brengt het met de vingertoppen van je andere hand aan op handdoekdroog haar, scheiding voor scheiding op de aanzet. Daarna masseer je het een beetje door naar de lengtes. Droog je haar eerst aan zonder borstel. Als het daarna nog licht vochtig aanvoelt, kun je het met een ronde borstel föhnen. Gebruik niet te veel in één keer; je kunt beter een paar keer extra pakken. Zo verdeel je het ook beter over je gehele hoofd. Föhn je haar vrijwel direct na het aanbrengen, want anders kom je er niet meer doorheen.”

Voor wie is dit product het meest geschikt?

“De Thickening Full Form Soft Mousse van Bumble and bumble is geschikt voor iedereen die zijn haar meer body en volume wil geven en gaat föhnen.”

Thickening Full Form Soft Mousse Bumble and bumble

Wanna try?

Ben je benieuwd wat de Thickening Full Form Soft Mousse van Bumble and bumble voor jouw haar kan betekenen? Je kunt dit product voor € 29,90 aanschaffen in al onze salons.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS