Het favoriete product van… Maaike Liebers

Het favoriete product van Maaike Liebers

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Als curly head zweert haarstylist Maaike Liebers van Salon B Arnhem bij de producten uit de Curl Crush-lijn van The Insiders, dus het is geen wonder dat haar persoonlijke favoriet hier deel van uitmaakt.

Wat is je favoriete product?

“Mijn favoriete product is de Curl’s Best Friend Styling Mousse van The Insiders.”

Waarom is dit je favoriete product?

“De Curl’s Best Friend Styling Mousse geeft wat mij betreft de perfecte stevigheid en verzorging aan gekruld haar. Wanneer je haar droog is, oogt het met dit product heel natuurlijk en vol. De mousse is bovendien niet té aanwezig in je haar; het voelt gewoon zacht aan.”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Ik was mijn haar eens per week en dan besluit ik op welke manier ik het die week wil dragen. Kies ik voor mijn natuurlijke krullen, dan gebruik ik de Curl’s Best Friend Styling Mousse in combinatie met een diffuser.”

Hoe gebruik je dit product?

“Voordat ik met de diffuser aan de slag ga, breng ik de Curl’s Best Friend Styling Mousse aan in mijn handdoekdroge haar. Ik zorg ervoor dat het product goed is verdeeld en start vervolgens met föhnen.”

Curl’s Best Friend Styling Mousse The Insiders
Voor wie is dit product het meest geschikt?

“De Curl’s Best Friend Styling Mousse is het meest geschikt voor mannen en vrouwen met een fijne tot grove slag of krul.”

Wanna try?

Ben je benieuwd wat de Curl’s Best Friend Styling Mousse van The Insiders voor jouw haar kan betekenen? Je kunt dit product voor € 24,95 aanschaffen in al onze salons.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS