Het favoriete product van… Relinde Zwaan

Het favoriete product van Relinde Zwaan

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Haarstylist Relinde Zwaan van Salon B Utrecht is groot fan van haarproducten in het algemeen en van één product in het bijzonder. In dit artikel onthult ze haar holy grail

Wat is je favoriete product?

“Eén van mijn favorieten is Motion Hold van Sassoon.”

Waarom is dit je favoriete product?

“Dit is mijn favoriete haarspray of all time. Ik merk dat veel van mijn klanten geen haarlak gebruiken en dat begrijp ik goed. Je denkt bij haarlak meteen aan die plaklaag die je op je haar krijgt en die je haar verzwaart, maar dit is zó’n milde spray! Hij sealt je look, zonder je haar zwaar te maken en zonder dat je het product in je haar terug voelt.”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Dit product gebruik ik als finishing touch; zie het als een style extender.”

Hoe gebruik je dit product?

1. “Als ik een blowdry bij een klant creëer, spray ik lichtjes over een pluk vochtig haar heen, voordat ik die met een ronde borstel ga föhnen.”

2. “Als ik mijn haar ga krullen met een krultang, spray ik lichtjes over een pluk haar heen, voordat ik de krultang erop zet. Zo is mijn haar beschermd tegen de hitte van de krultang en heeft het al hold, zodat er daarna geen zware laag haarlak meer overheen hoeft.”

3. “Als finishing touch na een blowdry. Ik spray de haarlak het liefst in mijn handen. Zo heb ik meer controle over het product en kan ik fly-aways beter glad krijgen. Als je het in het haar sprayt en er dan met je handen overheen gaat, kun je het toch zwaar maken en fixeer je de fly-aways juist. Ik gebruik mijn handen ook om de haarlak bij de aanzet in het haar te kneden om volume te fixeren en om het door de lengtes te verspreiden, zodat het haar vochtbestendig wordt.”

Motion Hold Sassoon
Voor wie is dit product het meest geschikt?

“Motion Hold van Sassoon is een ‘no hairspray’-haarspray. Daarmee is het een ideaal product voor degenen die niet van het gevoel van een product in hun haar houden. Of je nu fly-aways of babyhaar onder controle wilt krijgen, je föhnwerk meer houdbaarheid wilt geven, op zoek bent naar hittebescherming voor als je aan de slag gaat met een krultang of ervoor wilt zorgen dat je haar niet ontploft bij vochtig weer: dit product is the best!

Wanna try?

Ben je benieuwd wat Motion Hold van Sassoon voor jouw haar kan betekenen? Je kunt dit product voor € 24,49 aanschaffen in al onze salons.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS