Het favoriete product van… Shirley Walhof

Het favoriete product van Shirley Walhof

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat voor lipstick die altijd fashionable vriendin draagt, waar je collega die killer heels vandaan heeft of… welk haarproduct je haarstylist zélf het liefst gebruikt. Omdat wij dit ons maar al te goed kunnen voorstellen, besloten we onze haarstylisten aan de tand te voelen over hun all-time favoriete haarproducten. Met de holy grail van haarstylist Shirley Walhof van Salon B Hilversum sla je twee vliegen in één klap: het zorgt namelijk niet alleen voor va-va-va-volume, maar doet ook dienst als droogshampoo.

Wat is je favoriete product?

“Mijn all-time favourite product is Drynamic van Sebastian.”

Waarom is dit je favoriete product?

“Drynamic van Sebastian is een droogshampoo, maar niet zomaar één! Het is wat mij betreft de perfecte combinatie van een reguliere droogshampoo – die dus de vettigheid uit je haar trekt – en een product dat een enorm fijn volume geeft.”

Op welke manier maakt dit product deel uit van jouw haarroutine?

“Ik heb fijn haar dat snel vet wordt. Ik ben van mening dat minder wassen met shampoo beter is voor je haar. Daarom was ik mijn haar maar één keer per week, maar omdat het vooral bovenop snel vet wordt, is dat best lastig. De ene keer gebruik ik Drynamic op mijn pas gewassen haar, omdat ik dan voor meer volume ga. De andere keer gebruik ik het pas op de tweede of derde dag na het wassen, als het dus vet begint te worden.”

Hoe gebruik je dit product?

“Drynamic is vrij eenvoudig in gebruik. Ik raad wel aan om het niet in nat haar te gebruiken. Is je haar vet? Spray het dan vooral op de bovenkant. Pak een plukje haar op en spray het product ertussen, op je hoofdhuid. Masseer of borstel het er vervolgens doorheen en je haar ziet er weer schoon uit! Gebruik je het product voor volume? Spray het dan niet alleen op je aanzet, maar ook door je lengtes en punten. Dit geeft een wat stugger effect, waardoor het lijkt alsof je meer haar – en dus ook meer volume – hebt.”

Voor wie is dit product het meest geschikt?

“Ik zou zeggen: voor iedereen. Zeker als je haar relatief snel vet wordt, is Drynamic een ideaal product. Zorg er als je haar heel droog is wel voor dat je het alleen aan de bovenkant van je haar sprayt.”

Drynamic Sebastian

Wanna try?

Ben je benieuwd wat Drynamic van Sebastian voor jouw haar kan betekenen? Je kunt dit product voor € 28,99 aanschaffen in al onze salons.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS