Meet the hairstylist: Eef Verheijen

Meet the hairstylist: Eef Verheijen

Salon B = haarstylisten. Haarstylisten = Salon B. Als je ooit in een van onze salons bent geweest, weet je dat onze haarstylisten stuk voor stuk zelfstandig ondernemer zijn en dat hun passie is wat Salon B zo bijzonder maakt. Af en toe zie je hen voorbijkomen op Facebook, Instagram, YouTube of onze website, maar zo leer je hen natuurlijk niet écht goed kennen. Daarom vragen we iedere maand een van onze haarstylisten het hemd van het lijf. Deze maand is het de beurt aan Eef Verheijen van Salon B Amsterdam Centrum. Je kunt niet alleen bij deze creatieveling terecht voor je haar, maar óók voor je nagels. Eef is namelijk de initiatiefnemer van de B Nail Bar die sinds kort in onze salon aan de Gravenstraat is gevestigd.

Hoe ben je bij Salon B terechtgekomen?

“Ik wist van het bestaan van Salon B af via een voormalig collega. Toen ik eraan toe was om een stap verder te zetten in het kappersvak, heb ik me aangemeld voor een infoavond.”

Wat vind je het leukst aan werken bij Salon B?

“De vrijheid van het werken voor jezelf geeft echt een ander gevoel dan werken in loondienst. Bovendien ben ik een nog betere haarstylist geworden, omdat ik nu veel meer opties heb om mooi haar te maken. Je kunt jezelf altijd blijven ontwikkelen.”

Wat is het gekste, leukste of bijzonderste dat je ooit hebt meegemaakt in de salon?

“Het gekste wat ik ooit heb meegemaakt, is denk ik dat een mannelijke klant alleen gewassen wilde worden en een heel raar gesprek tegen me begon. Daar maken we nu nog steeds grapjes over in de salon. Tot de leukste dingen behoren toch wel de make-overs die een enorme uitdaging zijn en waarvan ik achteraf trots op mezelf ben dat ik het toch maar mooi heb gefixt!”

Eef Verheijen
Wat doe je als je niet in de salon aan het werk bent?

“In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik heel goed in bankhangen en netflixen. Verder word ik blij van shoppen, maar wie niet?”

Hoe ziet jouw haarroutine eruit?

“Ik probeer mijn eigen haar niet meer dan drie keer per week te wassen. Mijn favoriete shampoo is de shampoo van Olaplex. Verder gebruik ik altijd de My Hero Wonder Spray van The Insiders na het wassen en Moroccanoil voor heerlijk smooth haar. Als ik wat meer aandacht aan de styling van mijn haar besteed, is dat door de Tourmaline Ceramic Curler van The Insiders te gebruiken.”

Wat is je grootste hair fail?

“Daar heb ik er genoeg van, haha. Ik heb ooit een koperkleur in mijn haar gehad terwijl het roze had moeten zijn. Ik kan veel kleuren hebben, maar koper… nee. Verder heb ik mijn haar meerdere keren achter elkaar gebleacht, terwijl het daar eigenlijk niet zo lekker op ging. Dat is denk ik een bekende kappersfail.”

Wat zijn volgens jou de belangrijkste haartrends van dit moment?

“Aan haartrends doe ik eigenlijk niet echt. Die leuke, lange fringe moet tenslotte wel bij je gezicht passen en een koele kleur staat ook niet iedereen, om maar wat voorbeelden te noemen.”

Stel: je moet de rest van je leven dezelfde kleur en coupe dragen. Waar kies je voor?

“Eigenlijk voor zoiets als wat ik nu heb: een natuurlijke, koele blondtint en halflang tot lang haar.”

Lijkt het je leuk om een keer bij Eef in de stoel te zitten? Maak dan een afspraak door ons te bellen of door met ons te chatten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij Eef je nagels te laten doen. En – lucky you – omdat de B Nail Bar recentelijk is geopend, ontvang je tot en met mei 2019 maar liefst 50% korting op een nagelbehandeling naar keuze! Ook hiervoor kun je telefonisch of via de chat een afspraak maken.

Ook haarstylist worden bij Salon B?

Heb jij al een paar jaar ervaring als haarstylist en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een infoavond, plan een salonbezoek in of vraag onze brochure aan.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS