Meet the hairstylist: Elise Bakkum

Meet the hairstylist: Elise Bakkum

Salon B = haarstylisten. Haarstylisten = Salon B. Als je ooit in een van onze salons bent geweest, weet je dat onze haarstylisten stuk voor stuk zelfstandig ondernemer zijn en dat hun passie is wat Salon B zo bijzonder maakt. Af en toe zie je hen voorbijkomen op Facebook, Instagram, YouTube of onze website, maar zo leer je hen natuurlijk niet écht goed kennen. Daarom vragen we iedere maand een van onze haarstylisten het hemd van het lijf. Deze maand is het de beurt aan Elise Bakkum van Salon B Alkmaar.

Hoe ben je bij Salon B terechtgekomen?

“Ik ben zelf een keer als klant bij Salon B langs geweest en was toen heel verrast door het concept en de salon. Dat is me altijd bijgebleven.”

Wat vind je het leukst aan werken bij Salon B?

“Wat ik het leukst vind, is dat ik lekker mezelf kan zijn en mijn creativiteit kwijt kan. En dat ik elke dag opnieuw word geïnspireerd door mijn collega’s!”

Hoe zouden je collega’s en je klanten jou omschrijven?

“Mijn collega’s zouden me omschrijven als behulpzaam en relaxed, denk ik. Ik vermoed dat dat ook voor mijn klanten geldt.”

Wat is het gekste, leukste of bijzonderste dat je ooit hebt meegemaakt in de salon?

“Dat een klant zó blij was met haar haar, dat ze de volgende dag langskwam om me te bedanken. Dat gaf zoveel voldoening!”

Elise Bakkum
Wat doe je als je niet in de salon aan het werk bent?

“Als ik niet in de salon aan het werk ben, breng ik meestal tijd door met mijn vriendje, mijn vriendinnen of mijn familie.”

Hoe ziet jouw haarroutine eruit?

“Ik was mijn haar normaal gesproken één à twee keer per week en doe dat het liefst ’s ochtends. Ik gebruik hiervoor altijd een zilvershampoo en de conditioner uit de Glamorama-lijn van The Insiders. Na het wassen, gebruik ik altijd de My Hero Wonder Spray van The Insiders op handdoekdroog haar. Stylingtools gebruik ik zelden, maar áls ik iets gebruik, is dat de krultang.”

Wat is je grootste hair fail?

“Ik heb mijn haar ooit bruin geverfd en dat was echt verschrikkelijk… Haha!”

Wiens haar zou je graag willen doen?

“Dat van Lady Gaga! Dan zou ik elke keer een andere look bij haar maken.”

Wat zijn volgens jou de belangrijkste haartrends van dit moment?

“Speldjes en scrunchies!”

Stel: je moet de rest van je leven dezelfde kleur en coupe dragen. Waar kies je voor?

“Qua kleur zou ik dan voor pearl blonde gaan en qua coupe voor iets langer haar, maar wel met mijn eigen slag.”

Lijkt het je leuk om een keer bij Elise in de stoel te zitten? Maak dan een afspraak door ons te bellen.

Ook haarstylist worden bij Salon B?

Heb jij al een paar jaar ervaring als haarstylist en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een infoavond, plan een salonbezoek in of vraag onze brochure aan.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS