Meet the hairstylist: Isa Delleman

Meet the hairstylist: Isa Delleman

Salon B = haarstylisten. Haarstylisten = Salon B. Als je ooit in een van onze salons bent geweest, weet je dat onze haarstylisten stuk voor stuk zelfstandig ondernemer zijn en dat hun passie is wat Salon B zo bijzonder maakt. Af en toe zie je hen voorbijkomen op Facebook, Instagram, YouTube of onze website, maar zo leer je hen natuurlijk niet écht goed kennen. Daarom vragen we iedere maand een van onze haarstylisten het hemd van het lijf. Deze maand is het de beurt aan Isa Delleman van Salon B Utrecht.

Hoe ben je bij Salon B terechtgekomen?

“Mijn nicht ging altijd bij Salon B naar de kapper. Eigenlijk ging ik meer voor de gezelligheid een keer met haar mee. Zodra ik de salon binnenstapte, was ik verkocht. Toen ik als assistent bij Salon B begon te werken, viel dan ook alles op zijn plaats en had ik mijn plekje gevonden.”

Wat vind je het leukst aan werken bij Salon B?

“Ik vind de mensen die bij Salon B werken vooral heel interessant. Als je bij ons door de salon loopt, zie je dat iedereen een heel ander typetje is. Iedereen wordt geaccepteerd en mag er zijn. Ik hoop dat we dit ook naar onze klanten uitstralen.”

Hoe zouden je collega’s en je klanten jou omschrijven?

“Ik denk – en hoop, haha – dat mijn collega’s en klanten me zouden omschrijven als aardig, precies, enthousiast, duidelijk en professioneel.”

Wat is het gekste, leukste of bijzonderste dat je ooit hebt meegemaakt in de salon?

“Heel uitzonderlijke dingen heb ik denk ik nog niet meegemaakt. Maar als een klant er volledig op vertrouwt dat ik zijn of haar haar nog mooier kan maken, geeft dat me wel een heel bijzonder gevoel.”

Wat doe je als je niet in de salon aan het werk bent?

“Ik vind het leuk om muziek te maken, om te winkelen en om in het weekend lekker te feesten met vrienden.”

Isa Delleman
Hoe ziet jouw haarroutine eruit?

“Vaak was ik mijn haar maar één keer in de week. Ik houd niet zo van heel glad haar en ik vind het belangrijk dat mijn kleur er goed blijft uitzien. Ik ben groot fan van droogshampoo, omdat ik mijn haar dus maar zo weinig was en omdat ik van stugheid en textuur in mijn haar houd. Ook de My Hero Wonder Spray van The Insiders is favoriet. Daarnaast gebruik ik de krultang van CHI graag.”

Wat is je grootste hair fail?

“Ik was heel blond en wilde een donkere aanzet met lichtere punten. Bij de salon waar ik destijds stage liep, hadden ze niet bedacht dat zulk blond haar eerst voorgepigmenteerd moet worden. Ik eindigde met een rode aanzet en grauwe punten. Uiteindelijk heb ik het maar gewoon helemaal rood laten kleuren, haha.”

Wiens haar zou je graag willen doen en waarom?

“Beyoncé, please! Ik vind haar echt een powervrouw.”

Stel: je moet de rest van je leven dezelfde kleur en coupe dragen. Waar kies je voor?

“Dan ga ik toch voor blond, maar wel met mijn natuurlijke aanzetkleur, en voor een korte bob. Al zou ik dan niet gelukkig zijn, want het is toch juist het allerleukst om af te wisselen met je coupe en kleur?!”

Lijkt het je leuk om een keer bij Isa in de stoel te zitten? Maak dan een afspraak door ons te bellen of door met ons te chatten.

Ook haarstylist worden bij Salon B?

Heb jij al een paar jaar ervaring als haarstylist en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een infoavond, plan een salonbezoek in of vraag onze brochure aan.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS