Rescue Bond Therapy

De producten uit de Rescue Bond Therapy-lijn van The Insiders zijn zogenaamde ‘reconstructors’: producten die de zwavelbruggen die tijdens het (ont)kleuren zijn verbroken, kunnen herstellen. Hierdoor ben je na een kleurbehandeling verzekerd van gezond, sterk en glanzend haar en hoef je niet bang te zijn voor de gevreesde bos stro.

Sinds kort gebruiken we de producten uit de Rescue Bond Therapy-lijn in onze salon. Ook thuis kun je jouw beschadigde, kwetsbare haar een oppepper geven. Daarvoor bestaat er de Weekly Treatment, die je – je raadt het al – bij voorkeur elke week gebruikt.

In de salon

Tijdens chemische behandelingen zoals kleuren, worden de zwavelbruggen in het haar verbroken, zodat het nieuwe kleurpigment in de haarschacht kan worden opgenomen. Helaas herstellen deze verbroken zwavelbruggen zich niet vanzelf. Het resultaat? Verzwakt haar dat kwetsbaar is voor beschadigingen. Rescue Bond Therapy kan deze verbroken zwavelbruggen wél herstellen. Door het al tijdens een kleurbehandeling toe te voegen, wordt je haar beschermd én gevoed. Hierdoor voelt het na het kleuren meteen een stuk gezonder, zachter en sterker aan. Bovendien zorgt Rescue Bond Therapy ervoor dat de kleur langer mooi blijft. Het kan trouwens ook gebruikt worden als losse behandeling om beschadigd haar te herstellen, te voeden en te beschermen

Thuis

Om de verbeterde kwaliteit van je haar te behouden, kun je het na een salonbehandeling thuis verzorgen met de Weekly Treatment. Ook dit product helpt de verbroken zwavelbruggen te herstellen. Het zit bovendien bomvol natuurlijke ingrediënten die je haar intens voeden, zoals aloë vera, amandelolie, jojoba-olie en provitamine B5. De Weekly Treatment maakt je haar sterker, laat het glanzen en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de hitte van styling tools. Gebruiken is gelukkig ook een piece of cake: je brengt een ruime hoeveelheid aan op doorgeborsteld, licht vochtig haar vanaf de aanzet tot in de punten, kamt je haar door en laat de Weekly Treatment minimaal vijf minuten inwerken. Daarna spoel je het uit en was je je haar met shampoo en conditioner.

Previous
Previous

10 hair hacks voor winterse haarproblemen

Next
Next

Grijs haar: alle feiten op een rij