New love: Rescue Bond Therapy

New love: Rescue Bond Therapy van The Insiders

Ken je dat? Je probeert een nieuw product uit en weet meteen: dit is een blijvertje. Gevalletje ‘liefde op het eerste gezicht’, zullen we maar zeggen. Precies dát gevoel ervoeren wij toen we Rescue Bond Therapy van The Insiders voor het eerst in handen hadden. De producten uit deze nieuwe lijn zijn speciaal ontwikkeld om jouw haar voor, tijdens én na het kleuren te verzorgen, zodat het nog net zo healthy en shiny is als daarvoor. We like!

“Klinkt interessant, maar hoe werkt dat dan?”, vraag je je nu misschien af. Dat zullen we je haarfijn (…) uitleggen. De producten uit de Rescue Bond Therapy-lijn van The Insiders zijn zogenaamde ‘reconstructors’: producten die de zwavelbruggen die tijdens het (ont)kleuren zijn verbroken, kunnen herstellen. Hierdoor ben je na een kleurbehandeling verzekerd van gezond, sterk en glanzend haar en hoef je niet bang te zijn voor de gevreesde bos stro.

Sinds kort gebruiken we de producten uit de Rescue Bond Therapy-lijn in al onze salons. Ook thuis kun je jouw beschadigde, kwetsbare haar een oppepper geven. Daarvoor bestaat er de Weekly Treatment, die je – je raadt het al – bij voorkeur elke week gebruikt.

In de salon

Tijdens chemische behandelingen zoals kleuren, worden de zwavelbruggen in het haar verbroken, zodat het nieuwe kleurpigment in de haarschacht kan worden opgenomen. Helaas herstellen deze verbroken zwavelbruggen zich niet vanzelf. Het resultaat? Verzwakt haar dat kwetsbaar is voor beschadigingen. Rescue Bond Therapy kan deze verbroken zwavelbruggen wél herstellen. Door het al tijdens een kleurbehandeling toe te voegen, wordt je haar beschermd én gevoed. Hierdoor voelt het na het kleuren meteen een stuk gezonder, zachter en sterker aan. Bovendien zorgt Rescue Bond Therapy ervoor dat de kleur langer mooi blijft. Het kan trouwens ook gebruikt worden als losse behandeling om beschadigd haar te herstellen, te voeden en te beschermen.

Before en after Rescue Bond Therapy van The Insiders
Before en after Rescue Bond Therapy van The Insiders

Thuis

Om de verbeterde kwaliteit van je haar te behouden, kun je het na een salonbehandeling thuis verzorgen met de Weekly Treatment. Ook dit product helpt de verbroken zwavelbruggen te herstellen. Het zit bovendien bomvol natuurlijke ingrediënten die je haar intens voeden, zoals aloë vera, amandelolie, jojoba-olie en provitamine B5. De Weekly Treatment maakt je haar sterker, laat het glanzen en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de hitte van styling tools. Gebruiken is gelukkig ook een piece of cake: je brengt een ruime hoeveelheid aan op doorgeborsteld, licht vochtig haar vanaf de aanzet tot in de punten, kamt je haar door en laat de Weekly Treatment minimaal vijf minuten inwerken. Daarna spoel je het uit en was je je haar met shampoo en conditioner.

Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar Rescue Bond Therapy? Vraag er dan eens naar in een van onze salons. We vertellen je er graag meer over.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS