New love: Salon B Colour

New love: Salon B Colour

We’ve got something extremely exciting to share! Sinds kort is onze eigen kleurlijn Salon B Colour verkrijgbaar in al onze salons. De afgelopen periode is hier achter de schermen keihard aan gewerkt en na twee jaar van ontwikkelen is het nu toch echt zover: Salon B Colour is een feit! Daarom vertellen we je in dit artikel alles wat je over onze nieuwe lijn kleurproducten moet weten.

We kunnen ons goed voorstellen dat je je afvraagt wat Salon B Colour nu zo bijzonder en anders dan andere kleurproducten maakt. Daarom zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van Salon B Colour hieronder een voor een behandelen.

Exclusief

Om te beginnen is Salon B Colour nu én in de toekomst exclusief bij Salon B verkrijgbaar. Dat zal je – gezien de naam – niet verbazen. Als je je haar met Salon B Colour laat kleuren, hoef je dus niet bang te zijn dat je met een dertien-in-een-dozijn-kleur over straat gaat. Wat ook goed is om te weten: Salon B Colour is alleen beschikbaar voor professioneel gebruik en dus niet in de vorm van een thuiskleuring.

Van de allerhoogste kwaliteit

Salon B Colour is van de allerhoogste op de markt beschikbare kwaliteit. Dat klinkt als een ‘too good to be true’-marketingpraatje, maar gelukkig kunnen we het ook onderbouwen. Bij het ontwikkelen van een haarkleuring kies je voor een bepaalde basis, waaraan vervolgens kleurpigmenten en andere ingrediënten worden toegevoegd. Omdat kleur onze expertise is en we onze klanten het beste van het beste willen kunnen bieden, hebben we bij het ontwikkelen van Salon B Colour gekozen voor de meest voedende basis en de hoogste kwaliteit kleurpigmenten. Dat resulteert in een hogere kleurintensiteit, een betere houdbaarheid en over all gezonder haar, zónder dat je dit terugziet op het prijskaartje van onze kleurbehandelingen.

Salon B Colour Hair Colour Cream
Beter voor je haar…

Salon B Colour bevat geen ammoniak, waardoor het heerlijk ruikt en minder schadelijk is voor je haar. Bovendien bevat het geen andere nasties, zoals parabenen, siliconen en PPD (een chemische kleurstof die voor allergische reacties kan zorgen). Ook is Salon B Colour glutenvrij. Dat is goed nieuws voor degenen met een ernstige glutenallergie, waarbij het in contact komen van gluten met de (hoofd)huid al een allergische reactie kan veroorzaken. Salon B Colour zit bovendien bomvol natuurlijke ingrediënten en bevat SymOleo Vita 7 Technology: zeven verschillende oliën en boters die voor meer verzorging en glans zorgen.

… en het klimaat!

Iets waar we enorm trots op zijn, is dat Salon B Colour honderd procent vegan is. Dat wil zeggen dat er geen van dieren afkomstige ingrediënten aan zijn toegevoegd en dat er geen dieren aan de productie van bepaalde ingrediënten te pas zijn gekomen. Daarnaast hebben we Salon B Colour ontwikkeld met het doel om minder waste te veroorzaken. Dat is gelukt! Salon B Colour kan (afhankelijk van de mengverhouding) zowel als permanente kleuring als als demipermanente kleuring worden gebruikt. Hierdoor hoeven er minder producten te worden gemaakt en heeft het productieproces een minder grote impact op het klimaat. Ook zit de kleuring in een grotere tube en bestaat de verpakking volledig uit gerecycled papier. Op deze manier dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Vegan haarkleuring
Kleurthema’s

Salon B Colour is opgedeeld in verschillende kleurthema’s. Elk kleurthema is beschikbaar in verschillende kleurhoogtes (lichtere en donkerdere kleuren) en alle kleuren kunnen onderling worden gemengd, zodat we – zoals je van ons gewend bent – een unieke kleur voor je kunnen samenstellen, passend bij jouw wensen én verschijning. We zijn gestart met de volgende vier kleurthema’s, die inmiddels in al onze salons beschikbaar zijn.

 Beige Blush
 Cool Brunette
 Ice Blonde
 Steel Grey

Vind je het lastig om jezelf een voorstelling bij deze kleurthema’s te maken bij het horen van hun namen? Neem dan een kijkje op dit Pinterest-bord. Ondertussen werken we hard aan de opvolgers van deze kleurthema’s. We kunnen alvast verklappen dat de koper- en roodtinten next in line zijn. Goed nieuws voor alle warm brunettes, redheads en gingers, dus!

Collage Salon B Colour

Wanna try?

Ben je enthousiast geworden over Salon B Colour en wil je jouw haar ermee laten kleuren? Maak dan een afspraak voor een kleurbehandeling of plan eerst een adviesgesprek in, zodat we samen met jou een kleurplan kunnen opstellen.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS