Randy van Rijsbergen genomineerd voor een Coiffure Award!

Nominatie Coiffure Award Randy van Rijsbergen

Dat onze haarstylisten amazing zijn, is voor ons (en jou) natuurlijk niets nieuws onder de zon, maar als hun creativiteit, expertise en vooruitstrevendheid ook door andere professionals uit de branche worden erkend, is dat iets om trots op te zijn. Ook dit jaar sleepte een van onze haarstylisten een nominatie voor een Coiffure Award in de wacht en dat is een applausje waard!

Haarstylist Randy van Rijsbergen (Salon B Amsterdam Centrum) is genomineerd in de categorie ‘heren regio Noord’. Misschien ken je hem al of heb je hem eerder deze week voorbij zien komen op onze blog of ons YouTube-kanaal, want hij is sinds kort begonnen met vloggen. De foto’s die hij heeft ingezonden en die hem zijn nominatie hebben opgeleverd, zie je hierboven.

Randy: “Het mooist aan deze wedstrijd vind ik dat je de strijd aangaat met mensen die haar en image heel belangrijk vinden. Dat helpt je om een betere haarstylist te worden.” Wat volgens hem dé trend van de aankomende zomer wordt? “Scandinavian blonde! We gaan veel witte, grijze en assige tinten zien, zowel in lobs als in lang haar.”

Op zondag 22 april worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Coiffure Award-gala en hoort Randy of hij daadwerkelijk met een award naar huis gaat. Stay tuned, want de kans is groot dat je dit terugziet in een van zijn vlogs… Good luck, Randy!

randy

Haar en styling: Randy van Rijsbergen
Visagie: Isabeau Ottevanger
Fotografie: Otto van den Toorn

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS