Salon B Arnhem is verhuisd!

Verhuizing Salon B Arnhem

Zaterdag staken de haarstylisten van Salon B Arnhem de handen voor het laatst uit de mouwen aan de Beekstraat, gisteren sjeesde er een verhuiswagen door de zonovergoten binnenstad van Arnhem om alle droogkappen, wasbedden en verhuisdozen veilig en wel bij het nieuwe pand af te leveren en today is the day: we zijn officieel geopend op onze nieuwe locatie aan de Jansbinnensingel!

Je hoort het goed: vanaf vandaag kun je terecht op Jansbinnensingel 21 voor een amazing haircut, een fashionable nieuw kleurtje, sprookjesachtige hair extensions of – als je nog niet weet wat je wilt – voor een persoonlijk, geheel vrijblijvend en altijd eerlijk adviesgesprek. Het voormalige pand op Beekstraat 68 wordt omgetoverd tot leslocatie voor de kappersopleidingen van B Academy, het opleidingsinstituut dat verbonden is aan Salon B.

Zowel het nieuwe pand als de inrichting daarvan passen perfect bij onze nieuwe look and feel en maken jouw ervaring in de salon hopelijk nóg onvergetelijker. We zijn apetrots op het eindresultaat en nodigen je van harte uit om ons nieuwe paleisje met eigen ogen te komen bewonderen. Wil je meteen een afspraak maken? No problem! Dat kan hier door ons een belletje te geven.

Nieuwsgierig geworden? Oordeel zelf…

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS