Salon B Colour: Alles wat je moet weten over onze eigen kleurlijn

New love: Salon B Colour

Laat je jouw haar kleuren bij Salon B? Dan gebruiken we daarvoor Salon B Colour: onze eigen kleurlijn. Wat maakt Salon B Colour nu zo bijzonder en anders dan andere kleurproducten? In dit artikel beantwoorden we deze en andere vragen en vertellen we je alles wat je over Salon B Colour moet weten.

Exclusief

Om te beginnen is Salon B Colour nu én in de toekomst exclusief bij Salon B verkrijgbaar. Dat zal je – gezien de naam – niet verbazen. Als je je haar met Salon B Colour laat kleuren, hoef je dus niet bang te zijn dat je met een dertien-in-een-dozijn-kleur over straat gaat. Wat ook goed is om te weten: Salon B Colour is alleen beschikbaar voor professioneel gebruik en dus niet in de vorm van een thuiskleuring.

Van de allerhoogste kwaliteit

Salon B Colour is van de allerhoogste op de markt beschikbare kwaliteit. Dat klinkt als een ‘too good to be true’-marketingpraatje, maar gelukkig kunnen we het ook onderbouwen. Bij het ontwikkelen van een haarkleuring kies je voor een bepaalde basis, waaraan vervolgens kleurpigmenten en andere ingrediënten worden toegevoegd. Omdat kleur onze expertise is en we onze klanten het beste van het beste willen kunnen bieden, hebben we bij het ontwikkelen van Salon B Colour gekozen voor de meest voedende basis en de hoogste kwaliteit kleurpigmenten. Dat resulteert in een hogere kleurintensiteit, een betere houdbaarheid en over all gezonder haar, zónder dat je dit terugziet op het prijskaartje van onze kleurbehandelingen.

Salon B Colour Hair Colour Cream
Beter voor je haar

Salon B Colour bevat geen ammoniak, waardoor het heerlijk ruikt en minder schadelijk is voor je haar. Bovendien bevat het geen andere nasties, zoals parabenen, siliconen en PPD. Ook is Salon B Colour glutenvrij. Dat is goed nieuws voor degenen met een ernstige glutenallergie, waarbij het in contact komen van gluten met de (hoofd)huid al een allergische reactie kan veroorzaken. Salon B Colour zit bovendien bomvol natuurlijke ingrediënten en bevat zeven verschillende oliën en boters die voor meer verzorging en glans zorgen.

Formule zonder PPD

Salon B Colour is vrij van PPD; een chemische kleurstof die in veel gevallen verantwoordelijk is voor het ontstaan van allergische reacties. We adviseren om voorafgaand aan je kleurafspraak altijd een gratis allergietest bij ons te laten doen, zeker als je eerder een allergische reactie op een ander kleurproduct hebt gehad. Zo weten we zeker dat je niet allergisch of gevoelig bent voor andere bestanddelen van Salon B Colour. Voor deze gratis allergietest hoef je geen afspraak te maken; je kunt gewoon bij ons binnenlopen. We brengen dan een klein beetje haarverf aan op de binnenkant van je elleboog of aan de achterkant van je oor, dit wordt ook wel een ‘patch test’ genoemd. Is er na 48 uur geen allergische reactie opgetreden? Dan kun je jouw Salon B Colour-behandeling met een gerust hart inplannen.

Duurzaam

Iets waar we enorm trots op zijn, is dat Salon B Colour honderd procent vegan is. Dat wil zeggen dat er geen van dieren afkomstige ingrediënten aan zijn toegevoegd en dat er geen dieren aan de productie van bepaalde ingrediënten te pas zijn gekomen. Daarnaast hebben we Salon B Colour ontwikkeld met het doel om minder waste te veroorzaken. Dat is gelukt! Salon B Colour kan (afhankelijk van de mengverhouding) zowel als permanente kleuring als als demipermanente kleuring worden gebruikt. Hierdoor hoeven er minder producten te worden gemaakt en heeft het productieproces een minder grote impact op het klimaat. Ook zit de kleuring in een grotere tube en bestaat de verpakking volledig uit gerecycled papier. Op deze manier dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Vegan haarkleuring
Kleurthema’s

Salon B Colour is opgedeeld in verschillende kleurthema’s. Elk kleurthema is beschikbaar in verschillende kleurhoogtes (lichtere en donkerdere kleuren) en alle kleuren kunnen onderling worden gemengd, zodat we – zoals je van ons gewend bent – een unieke kleur voor je kunnen samenstellen, passend bij jouw wensen én verschijning. We hebben de volgende kleurthema’s:

 Beige Blush
 Cool Brunette
Honey Blonde
Ice Blonde
Retro Red
Rich Brown
Spicy Ginger
Steel Grey
Au Naturel

Vind je het lastig om jezelf een voorstelling bij deze kleurthema’s te maken bij het horen van hun namen? Neem dan een kijkje op dit Pinterest-bord.

Salon B Colour + Rescue Bond Therapy = healthier hair

Heb je een kleur gevonden waar je enthousiast van wordt? Let’s go for it! Je hoeft niet bang te zijn dat het kleuren van je haar ten koste gaat van de kwaliteit ervan. Naast Salon B Colour gebruiken we bij kleuringen meestal namelijk ook Rescue Bond Therapy van The Insiders. Door dit product toe te voegen aan de kleuring of bleach gaat de kwaliteit van het haar niet achteruit, maar eerder vooruit. De zwavelbruggen die tijdens het (ont)kleuren van het haar worden verbroken (wat het kwetsbaarder maakt voor beschadigingen), worden dankzij Rescue weer hersteld. Het resultaat? Sterker, glanzender en beter doorkambaar haar in jouw colour of choice!

Collage Salon B Colour

Wanna try?

Ben je enthousiast geworden over Salon B Colour en wil je jouw haar ermee laten kleuren? Maak dan een afspraak voor een kleurbehandeling of plan eerst een adviesgesprek in, zodat we samen met jou een kleurplan kunnen opstellen.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS