Trend alert: Cream soda

Trend alert: Cream soda

Cream soda. Dat is hoe dé haarkleur van deze herfst wordt genoemd. Het klinkt als een frisdrank en – guess what? – dat is exact waar deze warmblonde kleur zijn naam aan te danken heeft. Cream soda lijkt nog het meest op traditioneel goudblond, met als verschil dat deze kleur net iets meer verschillende nuances heeft en hierdoor een tikkeltje koeler oogt. Eén ding is zeker: van deze trending haarkleur gaan wij minstens zoveel watertanden als van het gelijknamige drankje!

Trend alert: Cream soda

What is all the fuss about?

Tegen het einde van de zomer veroverde cream soda de straten van Los Angeles en ook tijdens de afgelopen New York Fashion Week was het een veel geziene haarkleur. Inmiddels heeft deze trend ook Hollywood bereikt en is menig celebrity voor deze haarkleur gezwicht. Onder anderen it-girl Gigi Hadid en model Julia Stegner gaan tegenwoordig door het leven met cream soda-kleurig haar. Voor de échte trendsetter moeten we verder terug in de tijd: in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw werd model Cheryl Tiegs benijd om haar honingblonde lokken.

Cream soda: do or don’t?

Wat cream soda zo bijzonder maakt, is dat niet alleen natural blondes van deze kleur kunnen opknappen, maar dat deze tint ook uitstekend bij brunettes staat. Is jouw haar van nature bruin en denk je erover het op te laten lichten? Dan is cream soda een goede keuze. Doordat deze kleur is opgebouwd uit verschillende tinten, waaronder beigebruin en goudblond, en zowel lowlights als highlights bevat, is het een tint die bij veel verschillende vrouwen past. Bijkomend voordeel: om het effect van cream soda te bereiken, hoeft je haar niet volledig geblondeerd te worden. Daar zijn jouw lokken je vast en zeker dankbaar voor!

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS