Trend colour: Honey bronde

Trend colour: Honey bronde

Is ‘twijfelkont’ jouw middle name en struggle je al tijden met de keuze tussen blond en bruin? Dan zou de nieuwe trendkleur ‘honey bronde’ zomaar eens jouw redding kunnen zijn… Zoals de naam al prijsgeeft, is honey bronde een warme kleur die het midden houdt tussen blond en bruin. Je hoeft dus niet eens meer te kiezen, want deze haarkleur heeft the best of both worlds! Daarmee is honey bronde ideaal voor blondines die willen ervaren hoeveel fun brunettes nu eigenlijk hebben, maar die espresso brown een tikje te heftig vinden én voor brunettes die de komende zomer lichter willen gaan, maar voor wie platinablond een brug te ver is. Creative Colour Educator Marije Stoelhorst onthult hoe de ‘honey bronde’-make-over die ze haar klant Nicky gaf tot stand kwam.

Marije: “Omdat Nicky voor deze kleur een paar tinten donkerder moest gaan, heb ik het haar eerst voorgepigmenteerd, om te voorkomen dat de uiteindelijke kleur groen zou uitslaan. Na twintig minuten heb ik het haar uitgespoeld, gewassen met de Stay With Me Colour Saver Shampoo van The Insiders en volledig gedroogd.

Vervolgens ben ik het haar gaan kleuren. Voor de aanzet heb ik een assige bruinblonde verf en een lichte mahoniebruine verf gebruikt. De lengtes en punten heb ik ingekleurd met een papje bestaande uit een lichtbruine toner, een middenblonde toner en een lichtblonde toner. Na dertig minuten heb ik het haar nogmaals gewassen met de Stay With Me Colour Saver Shampoo van The Insiders, met deze ‘honey bronde’-kleur als resultaat.”

Trend colour: Honey bronde

Doe mij die kleur!

Ben je blown away door deze haarkleur en overweeg je zelf ook voor honey bronde te gaan? Dan is het aan te raden om je haarstylist eerst om advies te vragen. Ben je nog niet bekend met Salon B? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS