Trend colour: Smoked marshmallow

Trend colour: Smoked marshmallow

Ons geduld wordt nog een kleine twee maanden op de proef gesteld, maar dan is het toch echt tijd voor ons favoriete seizoen van het jaar: de zomer! Als we zeggen dat de trendkleur waarmee we je vandaag kennis laten maken perfect bij dit jaargetijde past, overdrijven we geenszins. Dat heeft deze kleurtrend in de eerste plaats te danken aan zijn naam, want bij ‘smoked marshmallow’ krijgen we meteen visioenen van zwoele zomeravonden rond een kampvuur. Bovendien is deze haarkleur heerlijk low maintenance als gevolg van de subtiel ingezette high- en lowlights – perfect voor een periode waarin genieten belangrijker is dan je druk maken over je haar. We admit: wij zijn fan!

Marije: “Mijn klant Maartje was erg blond in de punten en had een uitgroei van zo’n zes centimeter op kleurhoogte 7 (donkerblond) toen we begonnen. Om de kleur iets meer in balans te brengen, heb ik om iedere twee highlights een lowlight gezet. De highlights heb ik gemaakt door het haar op te lichten met blondeer in combinatie met Rescue no. 1 uit de Rescue Bond Therapy-lijn van The Insiders. Dit heb ik toegevoegd om het haar in goede conditie te houden. Voor de lowlights heb ik een donkerblonde verf met een assige ondertoon en een iets lichtere blonde verf met een lavendelkleurige ondertoon gebruikt.

Trend colour: Smoked marshmallow

Na veertig minuten heb ik de high- en lowlights uitgespoeld en heb ik Rescue no. 2 uit de Rescue Bond Therapy-lijn van The Insiders voor tien minuten laten intrekken, wederom ten behoeve van de kwaliteit van het haar. Vervolgens heb ik het haar gewassen met de Beautiful Blonde Shampoo van The Insiders en heb ik de kleur geseald. Voordat ik het haar heb getoned, heb ik het volledig gedroogd. Voor de toner heb ik twee papjes gemaakt. Op de aanzet zit een papje van een assige lichtbruine toner, een parelmoerachtige middelblonde toner en een assige lichtblonde toner. Voor de lengtes en punten heb ik de assige lichtblonde toner gecombineerd met een parelmoerachtige lichtblonde toner. Deze mooie ‘smoked marshmallow’-kleur was het resultaat!”

Doe mij die kleur!

Ben je blown away door deze haarkleur en overweeg je zelf ook voor smoked marshmallow te gaan? Dan is het aan te raden om je haarstylist eerst om advies te vragen. Ben je nog niet bekend met Salon B? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS