12/03/2020: Wat doet Salon B tegen het coronavirus?

Wat doet Salon B tegen het coronavirus?

Het kan je haast niet ontgaan zijn: het coronavirus grijpt ook in Nederland steeds verder om zich heen. Bij Salon B houden we het hoofd nog altijd koel (tenzij we onder een warmtekap zitten Emoticon wink), maar we vinden het belangrijk om wél de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen en om jou te laten weten hoe wij verdere verspreiding van COVID-19 proberen tegen te gaan.

Op het moment van schrijven zijn de deuren van al onze salons gelukkig nog steeds geopend en kun je met een gerust hart bij ons terecht om je haar te laten doen. Zolang dat verantwoord is, blijft dat zo en zetten we alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat daar geen verandering in hoeft te komen. Hierbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan. Wat dat in de praktijk inhoudt? Dat zetten we hieronder voor je op een rijtje…

Handen wassen

Onze haarstylisten zijn geïnstrueerd om hun handen regelmatig te wassen. In het geval van langere behandelingen (kleuren, hair extensions, et cetera) betekent dat meerdere keren per behandeling. Ook zijn we bezig de handdoekjes op onze toiletten te vervangen voor wegwerpexemplaren en kun je je handen in al onze salons ontsmetten met desinfecterende handgel. Natuurlijk adviseren we onze haarstylisten om dit ook te doen.

Geen handen schudden

Don’t take it personally als je haarstylist (of een van onze andere medewerkers) je bij binnenkomst of na afloop van je behandeling geen hand geeft. Emoticon wink Safety first!

Schoonmaken

Onze salons worden nog regelmatiger en grondiger schoongemaakt dan anders, waarbij we goed in de gaten houden dat contactvlakken (deurklinken, trapleuningen, et cetera) tijdens iedere schoonmaakronde worden meegenomen. Ook ventileren we onze panden meer dan gewoonlijk.

Gezondheid haarstylisten

We hebben onze haarstylisten gevraagd extra alert te zijn op symptomen van COVID-19; niet alleen bij elkaar, maar ook bij zichzelf. Hoesten of niezen zij opvallend veel of vertonen zij andere symptomen, dan worden zij verzocht thuis te blijven, om de gezondheid van hun collega’s én onze klanten te kunnen waarborgen.

Zelf symptomen?

Denk je dat er een mogelijkheid bestaat dat je het coronavirus zelf onder de leden hebt? Dan kun je jouw afspraak bij Salon B het best verzetten door te bellen naar de salon waar je jouw afspraak hebt gemaakt. De telefoonnummers van de verschillende salons vind je op onze contactpagina.

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS