Zo blijft jouw asblonde haar assig

Asblond haar

Als we één kleurtrend de laatste jaren vaak voorbij hebben zien komen, is het wel de astrend. Hoewel de kleuren prachtig zijn, heeft deze trend wel de juiste verzorging nodig om zo lang mogelijk mooi te blijven. Hoe je dat doet? Je leest het hier!

Wat is een astint?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een astint precies is. Een astint kenmerkt zich door een koele toon. Eigenlijk kun je deze tint het best onderverdelen in twee soorten: een natuurlijkere versie en een versie die wat meer naar zilver neigt. Voor beide geldt dat je de kleur goed moet verzorgen, wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben.

Colour guide astinten

Producten voor asblond haar

Asblond haar goed verzorgen, doe je door in ieder geval altijd een zilvershampoo te gebruiken, omdat je eigen haar sneller neigt naar een warmere ondertoon. Een optie hiervoor is de Beautiful Blonde Shampoo van The Insiders. Laat deze shampoo na het inmasseren twee minuten intrekken voor een koeler resultaat. Aanvullend hierop kun je het Beautiful Blonde Colour Mask van The Insiders gebruiken, dat je twee tot vijftien minuten kunt laten inwerken. De inwerktijd hangt af van het door jou gewenste resultaat. De koelere gloed die je van dit masker krijgt, blijft drie tot vijf wasbeurten zitten.

Beautiful Blonde Shampoo The Insiders
Beautiful Blonde Colour Mask The Insiders

Tip

Wanneer je een zilveren asblonde tint hebt, is het een goed idee om naast het gebruik van een zilvershampoo elke twee weken langs je haarstylist te gaan voor een toner. Zo blijft je haarkleur licht en blijf jij tevreden!

Share This Post

Related Posts

LATEST POSTS