kappersvacature Amersfoort

Amersfoort Centrum

Parttime of fulltime

Binnen 6 maanden een vast contract

Ervaren begeleiding

Wij bieden een fijne werkplek voor gepassioneerde haarstylisten

Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Houd je ervan om samen te werken met gemotiveerde collega’s en je klant een fantastische ervaring te bezorgen? Dan zijn wij een match made in heaven!

Voor onze salon in hartje Amersfoort zoeken wij gepassioneerde haarstylisten die graag in een fijne, creatieve omgeving willen werken. Je werkt samen met een gemotiveerd team met als doel je klanten de allerbeste salon ervaring te geven.

Bij Salon B in Amersfoort werk je in loondienst. In deze functie geven we je veel vrijheid en ook de verantwoordelijkheid om de salon samen met je collega’s tot een succes te maken. Daarbij word je ondersteund middels ervaren begeleiding en individuele coaching. We helpen je graag met je persoonlijke groei als haarstylist.

Werken bij Salon B in Amersfoort betekent…

FIJNE WERKOMGEVING

Fijne werkomgeving

Je werkt in een ruim, moderne salon met veel daglicht

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je hebt altijd leuke, gemotiveerde collega’s om je heen

 

GROEI

Motivatie

We helpen je jezelf te ontplooien op creatief, technisch en zakelijk vlak

ERVAREN: Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een salon waar je knip- en kleurbehandelingen zelfstandig hebt uitgevoerd.

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen. Je neemt een positieve en actieve houding aan tijdens adviesgesprekken.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen succes en je bent niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je begrijpt hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je waardeert de loyaliteit van je klanten en het vertrouwen dat zij in jou hebben. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

Je ontvangt een startsalaris conform cao-richtlijnen. Je krijgt bij wederzijdse tevredenheid al na slechts 6 maanden een vast contract, dus je bent van een vast inkomen verzekerd.

Antwoord jij ‘ja’ op de volgende vragen?

  • De haarfilosofie, de uitstraling en het imago van Salon B spreken me aan.
  • Ik neem graag de verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden.
  • Ik wil mijn klanten graag de allerbeste service aanbieden.
  • Ik ben sociaal en kan goed werken in teamverband.
  • Ik sta ervoor open om mijzelf te ontwikkelen en ik vind educatie belangrijk.

Heb je alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan zijn wij meant to B! We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteren

Heb jij interesse om bij Salon B in Amersfoort te werken? Stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar Saskia van Ravenzwaaij: sollicitatie@salonb.nl