Utrecht

Veel vrijheid en flexibilieit

24-48 uur, jij bepaalt

Verdien naar je eigen inzet

De ultieme werkplek voor de zzp-kapper

Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Wil je je eigen werkdagen en -tijden bepalen én meer verdienen? Houd je ervan om samen te werken met gemotiveerde collega’s en je klant een fantastische ervaring te bezorgen? Dan zijn wij een match made in heaven!

Bij Salon B in hartje Utrecht werk jij als zelfstandig ondernemer, Je huurt een werkplek in en vormt samen met de andere haarstylisten een coöperatie. Zelfstandig dus, maar niet alleen. Wij ondersteunen je bij van alles en nog wat: van marketing tot administratie tot business coaching. Dit alles zodat jij je kunt richten op datgene wat voor jou belangrijk is: het ontwikkelen van je eigen talent en alle blije, gelukkige en tevreden klanten die graag bij jou terugkomen.

Deze bijzondere samenwerking brengt veel voordelen met zich mee voor jou als haarstylist…

VRIJHEID

Vrijheid

Je kunt full-time of parttime werken en bepaalt je eigen werktijden

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je bent zelfstandig ondernemer, maar hebt altijd leuke, gemotiveerde collega’s om je heen.

MOTIVATIE

Motivatie

Je bent intrinsiek gemotiveerd, want je bouwt aan je eigen business en verdient naar je eigen inzet

ERVAREN: Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een salon waar je knip- en kleurbehandelingen zelfstandig hebt uitgevoerd.

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen. Je neemt een positieve en actieve houding aan tijdens adviesgesprekken.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen succes en je bent niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je begrijpt hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je waardeert de loyaliteit van je klanten en het vertrouwen dat zij in jou hebben. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij je business, zodat jij je volledig kunt focussen op je klanten in de salon. Hier helpen we allemaal mee:

• Business coaching
• Coöperatiebegeleiding
• Financiële administratie
• Wekelijks financieel overzicht
• Aangifte inkomstenbelasting
• Verzorging jaarrekening
• Marketing
• Productassortiment en inkoop
• Locatiebeheer
• Trainingsmateriaal voor assistenten
• Verzekeringsadvies
• Salonsoftware
• Bemiddeling personeelszaken

Als je als haarstylist bij Salon B gemiddeld 5,5 uur per dag betalende klanten in je stoel hebt, kun je netto ongeveer € 1.900,- per maand verdienen. Als je één klant meer per dag helpt, waardoor je 6,4 uur per dag betalende klanten in je stoel hebt, kun je netto ongeveer € 2.900,- per maand verdienen. Uiteraard is het uiteindelijke resultaat afhankelijk van jouw persoonlijke performance.

Bij Salon B heb je je succes in eigen handen en verdien je naar eigen inzet. Wanneer je een volle bezetting met vaste klanten hebt, zijn er nog vele manieren om je omzet verder te laten groeien. Hierin word je uiteraard ook gecoacht.

Zzp-haarstylisten bij Salon B betalen twee bedragen. Het eerste noemen we de stoelhuur. Dat is voor het gebruik van de ruimte en faciliteiten in de salon waar je werkt. Dit is gelijk voor alle zzp-haarstylisten in de salon.

Daarnaast betaal je een vast percentage van je omzet. Deze concept fee is voor alle diensten die wij leveren: administratie, marketing, gebruik van de naam van Salon B, enzovoort.

Q: Is er onderlinge concurrentie in de salons?
A: Nee, de haarstylisten ervaren onderling geen concurrentie. Sterker nog: ze gunnen hun collega’s het beste van het beste! We werken met een puntentellingsysteem. Door dit systeem worden alle klanten eerlijk verdeeld en is er nooit discussie over wie een klant mag helpen. Iedere haarstylist heeft evenveel recht op een nieuwe klant, of je nu nieuw bent of al jaren bij ons werkt.

Q: Wordt er veel gekleurd bij Salon B?
A: Yes! Onze kleuromzet is net zo hoog als onze knipomzet. Salon B is niet voor niets de ‘Number One Colour Salon’ van Nederland.

Q: Hoe bouw ik mijn eigen klantenkring op?
A: Heb je nog geen vaste klantenkring? We zorgen er samen voor dat onze (nieuwe) klanten kennis met je kunnen maken. Heb je al wel een vaste klantenkring? Dan kun je deze gewoon meenemen.

Q: Hoe deel ik mijn eigen werktijden in?
A: Je werkt bij ons minimaal drie tot maximaal zes dagen per week. Bij drie dagen per week werk je parttime (maximaal 32 uur per week); vanaf vier dagen werk je fulltime. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Binnen deze dagen mag je zelf beslissen wanneer je werkt.

Antwoord jij ‘ja’ op de volgende vragen?

  • De haarfilosofie, de uitstraling en het imago van Salon B spreken me aan.
  • Ik neem graag de verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden.
  • Ik wil mijn klanten graag de allerbeste service aanbieden.
  • Ik ben sociaal en kan goed werken in teamverband.
  • Ik sta ervoor open om mijzelf te ontwikkelen en ik vind educatie belangrijk.

Heb je alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan zijn wij meant to B! We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteren

Heb jij interesse om bij Salon B in Utrecht te werken als ZZP-haarstylist? Stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar Saskia van Ravenzwaaij: saskia@salonb.nl