Utrecht

Veel vrijheid en flexibilieit

24-48 uur, jij bepaalt

Verdien naar je eigen inzet

De ultieme werkplek voor de zzp-kapper

Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Wil je je eigen werkdagen en -tijden bepalen én meer verdienen? Houd je ervan om samen te werken met gemotiveerde collega’s en je klant een fantastische ervaring te bezorgen? Dan zijn wij een match made in heaven!

Bij Salon B in hartje Utrecht werk jij als zelfstandig ondernemer, Je huurt een werkplek in en vormt samen met de andere haarstylisten een coöperatie. Zelfstandig dus, maar niet alleen. Wij ondersteunen je bij van alles en nog wat: van marketing tot administratie tot business coaching. Dit alles zodat jij je kunt richten op datgene wat voor jou belangrijk is: het ontwikkelen van je eigen talent en alle blije, gelukkige en tevreden klanten die graag bij jou terugkomen.

Deze bijzondere samenwerking brengt veel voordelen met zich mee voor jou als haarstylist…

VRIJHEID

Vrijheid

Je kunt full-time of parttime werken en bepaalt je eigen werktijden

TEAM SPIRIT

Team spirit

Je bent zelfstandig ondernemer, maar hebt altijd leuke, gemotiveerde collega’s om je heen.

MOTIVATIE

Motivatie

Je bent intrinsiek gemotiveerd, want je bouwt aan je eigen business en verdient naar je eigen inzet

ERVAREN: Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een salon waar je knip- en kleurbehandelingen zelfstandig hebt uitgevoerd.

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen. Je neemt een positieve en actieve houding aan tijdens adviesgesprekken.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen succes en je bent niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je begrijpt hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je waardeert de loyaliteit van je klanten en het vertrouwen dat zij in jou hebben. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij je business, zodat jij je volledig kunt focussen op je klanten in de salon. Hier helpen we allemaal mee:

• Business coaching
• Coöperatiebegeleiding
• Financiële administratie
• Wekelijks financieel overzicht
• Aangifte inkomstenbelasting
• Verzorging jaarrekening
• Marketing
• Productassortiment en inkoop
• Locatiebeheer
• Trainingsmateriaal voor assistenten
• Verzekeringsadvies
• Salonsoftware
• Bemiddeling personeelszaken

Omdat Salon B een magische plek is waar we zeer succesvol zijn is het altijd druk en loopt de planning altijd heel snel vol. Als jij een ware hairlover bent die klanten aan zich weet te binden, en je in staat bent om fabulous haar te creëren, dan ben je van succes verzekerd. Onze haarstylisten verdienen tussen de € 2000,- en € 4000,- netto per 4 weken, uiteraard afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken en dat dus 13 x per jaar, omdat we in periodes werken.

Je hebt jouw eigen succes in handen en verdient naar je eigen inzet. Wanneer je een volle planning met vaste klanten (oftewel jouw fans) hebt, zijn er nog vele manieren om je omzet te laten groeien. Hier kunnen we je uiteraard bij helpen, we houden ervan om samen te groeien.

Als ZZP-er bij Salon B betaal je 2 bedragen: Het eerste noemen we stoelhuur, dit is een percentage van je omzet met daarin een minimum en maximum bedrag per 4 weken. Dat is prettig voor als je vrij bent zodat je geen kosten maakt en als je hoge omzetten maakt betaal je over een groot gedeelte van je omzet geen huur. En good to know: hoe langer je bij ons werkt hoe lager je huurpercentage wordt dus je gaat na verloop van tijd steeds meer verdienen omdat je kosten dalen!

Daarnaast betaal je een conceptfee, ook dit is een percentage over je omzet. Deze fee is voor de diensten we leveren: administratie, inkoop producten, marketing, onderhoud van de salon, ontwikkeling van het concept, gebruik van de naam Salon B enzovoort.

Q: Is er onderlinge concurrentie in de salons?
A: Nee, de haarstylisten ervaren onderling geen concurrentie. Sterker nog: ze gunnen hun collega’s het beste van het beste! We werken met een puntentellingsysteem. Door dit systeem worden alle klanten eerlijk verdeeld en is er nooit discussie over wie een klant mag helpen. Iedere haarstylist heeft evenveel recht op een nieuwe klant, of je nu nieuw bent of al jaren bij ons werkt.

Q: Wordt er veel gekleurd bij Salon B?
A: Yes! Onze kleuromzet is net zo hoog als onze knipomzet. Salon B is niet voor niets de ‘Number One Colour Salon’ van Nederland.

Q: Hoe bouw ik mijn eigen klantenkring op?
A: Heb je nog geen vaste klantenkring? We zorgen er samen voor dat onze (nieuwe) klanten kennis met je kunnen maken. Heb je al wel een vaste klantenkring? Dan kun je deze gewoon meenemen.

Q: Hoe deel ik mijn eigen werktijden in?
De salon is van maandag t/m zaterdag geopend, binnen deze dagen mag je zelf bepalen wanneer je werkt en wanneer je vrij bent. Wouldn’t that B nice?

Antwoord jij ‘ja’ op de volgende vragen?

  • De haarfilosofie, de uitstraling en het imago van Salon B spreken me aan.
  • Ik neem graag de verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden.
  • Ik wil mijn klanten graag de allerbeste service aanbieden.
  • Ik ben sociaal en kan goed werken in teamverband.
  • Ik sta ervoor open om mijzelf te ontwikkelen en ik vind educatie belangrijk.

Heb je alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan zijn wij meant to B! We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteren

Heb jij interesse om bij Salon B in Utrecht te werken als ZZP-haarstylist? Stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar Saskia van Ravenzwaaij: saskia@salonb.nl