De professionele kappersopleidingen voor ambitieuze hair lovers

Droom jij stiekem al jaren van een carrière als haarstylist bij Salon B en zit je barstensvol creativiteit? Maar heb je nog geen vooropleiding gedaan of heb je het idee dat je nog niet voldoende kennis in huis hebt? Volg dan een van de dynamische, inspirerende én praktijkgerichte kappersopleidingen of kapperscursussen van B Academy Hair.

Opleidingen

hair.1

The Allround Hairstylist

Sta jij nog aan het begin van jouw loopbaan als kapper? Dan is de jaaropleiding The Allround Hairstylist voor jou de beste keuze. Tijdens deze opleiding leg je in 40 weken een sterke basis voor jouw carrière in het kappersvak.

Lees hier meer over deze opleiding >>

The Amazing Hairstylist

Je hebt al een basis kappersopleiding afgerond en hebt de kernvaardigheden onder de knie. Maar voor jou is dat niet genoeg! Jij wilt weten hoe je de basistechnieken kunt combineren, om eindeloos creatief te kunnen zijn met een persoonlijke touch. Dan is de vervolgopleiding The Amazing Hairstylist misschien wel iets voor jou. Wat je niveau en ambities ook zijn; met onze kappersopleidingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht zit je sowieso goed!

Lees hier meer over onze opleidingen >>

Meer weten?

Wil je meer informatie over B Academy of wil je een brochure inzien van de opleidingen? Ga dan naar www.bacademy.nl/kappersopleiding!

BewarenBewaren