B beautiful, B sexy, B individual

B beautiful, B sexy, B individual. Zo luidt het hair motto van Salon B. Dat zit in ons DNA verankerd en is wat we altijd in ons achterhoofd houden als we met jouw haar aan de slag gaan. Wat we hier precies mee bedoelen, is voor ons zo klaar als een klontje, maar we lichten het graag nog even voor je toe.

B beautiful

Ze zeggen weleens: ‘beauty is in the eye of the beholder’. Ofwel: wat we mooi vinden, is heel persoonlijk. Dat is zeker waar, maar als we het bij Salon B hebben over wat we mooi vinden, zitten we aardig op één lijn: zacht, soepel, natuurlijk vallend haar. Technisch goed geknipt, zodat het vol oogt en vanzelf goed zit. Easy to wear, easy to style. Geen poespas, geen tierelantijnen. Haar dat er niet alleen goed uitziet, maar waar je je ook goed bij voelt.

Bovendien vinden we haar mooi als het gezond en sterk is. Daarom staat het bewaken en verbeteren van de haarkwaliteit bij Salon B altijd voorop. Wil je een heftige kleurverandering die je haar op dat moment niet aankan? Dan gaan we op zoek naar een geschikt alternatief of maken we een behandelplan om naar de gewenste kleur toe te werken. Behandelingen die we per definitie te schadelijk vinden voor de structuur van het haar, zoals permanenten en keratinebehandelingen, doen we bij voorbaat niet.

B sexy

Haar dat helemaal is vastgelijmd met haarspray? Not sexy. Haar waarvoor je een uur per dag voor de spiegel moet staan om het in model te brengen? Not sexy. Haar dat niemand mag aanraken, omdat je bang bent dat het verkeerd gaat zitten? Nope, not sexy at all. Haar moet kunnen bewegen, moet zacht en luchtig zijn en je moet je handen er lekker doorheen kunnen halen (en iemand anders ook). Want als jij lekker in je vel zit en weet dat je op je mooist bent, voel je je vrij en heb je meer zelfvertrouwen. Is dat sexy? Totally.

B individual

Iedereen is anders en iedereen is uniek. Bij Salon B maken we daarom altijd haar op maat. Om dat te kunnen doen, leren we jou graag beter kennen. Als je bij ons langskomt, kun je ervan op aan dat je een eerlijk en deskundig haaradvies ontvangt. Niet alleen bij je eerste bezoek, maar elke keer opnieuw. Want niemand staat stil in het leven. Wat je wilt uitstralen, waar je je goed bij voelt, wat bij je levensstijl past; dat kan en zal steeds weer veranderen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent, waar je wel en niet van houdt en wat jou, jóu maakt en stemmen ons advies daarop af.

Ben je benieuwd naar onze ideeën voor jouw haar? Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, of je nu specifieke vragen hebt of nog niet weet wat je wilt.